Trojke in 60. Pohod ob žici

V soboto 7.5. bo potekal že 60. Pohod ob žici (po PST), zato vabljeni tudi tisti, ki ne boste tekli v trojkah, da naberete vse štemplje na 32 km dolgi trasi okrog Ljubljane, ki je letos lepo urejena oziroma delno obnovljena (Golovec) in opremljena s pitniki za vodo. Predlagam, da štartate dovolj zgodaj, zna pa biti tudi gužva.

Tisti, ki pa boste tekli v trojkah, se pa dobimo ob 8.30 v parku Zvezda, štarti tekov so za 12,5 km ob 9.00 in 29 km ob 9.30.

Po zaključkih tekov (okrog 12h) predlagam, da se dobimo in gremo skupaj kaj pojest ali pa vsaj kakšno rečt.

Se vidimo!

11 thoughts on “Trojke in 60. Pohod ob žici

    • Ja, Matej, se strinjam!

      Sicer pa sem nekoliko razočaran nad tekači. Zdi se mi nesramno in sebično odvreči plastične kozarčke kar na tla do 100 metrov po okrepčevalnici. Konkretno me je še najbolj zmotilo to svinjsko vedenje čisto na koncu zadnjega spusta, malo pred cesto Hradeckega, kjer je ena deklica samoiniciativno delila vodo tekačem pred domačo hišo, ti pa so v večini njeno dobroto nadgradili s tem, da je nato morala še 100 metrov nižje pobirati plastične kozarčke, kljub temu, da je bil ob cesti smetnjak za plastiko, se skoraj nihče ni odločil, da bi ga uporabil. Očitno vsi kotirajo na rekord trase in ne utegnejo žrtvovati sekunde (preizkušeno ni trajalo več kot sekundo). Nesramno in neodgovorno ravnanje za katerega ni opravičila!

  1. Tudi prehoditi celotno PST – 60. Pohod ob žici – je bilo kull. Zbiraš žige, hodiš, uživaš in če zbereš vse, na koncu dobiš medaljo 🙂 in zdi se ti, da je bila to noro dobra odločitev :-)) :-))

      • Jutri ne bo dežja, celo jasno naj bi bilo, in glede na velike količine dežja v zadnjem času je PST najboljša izbira (CPT je preveč blata), ker je lepo urejena.
        Predlagam start zjutraj, pred, med ali po kosilu. Pričakujte tudi idealne temperature (cca 14-15 stopinj).

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.