Nove majice PDK

Prosim, da mi vsi, ki še nimate novih majic (tistih, ki smo jih naročili spomladi za Edinburški maraton) oziroma bi si želeli še kakšno dodatno, mi sporočite na email številko oziroma tip majice (moška/ženska) do konca meseca, da se dogovorim za “ponatis”. Cena majice je nekaj čez 20 EUR.

Sašo

7 thoughts on “Nove majice PDK

  1. Trenutno sta dodatno naročeni samo dve majici (ena moška in ena ženska). Še kaj interesa. V ponedeljek bom kontaktiral BaneM, da nam jih izdelajo. Do takrat še čakam morebitne želje in naročila.

  2. Naročam majico št. M atlet 1.kos. Enak materal kot prva runda in naj malo bolje zaključijo šive. Hvala
    (Sašo bravo lepa stran za kontaktiranje…

  3. Majice naročene, dobili jih bomo še pred Ljubljanskim maratonom, da jih boste tam lahko že ponosno nosili.
    Tistim, ki se majice, ki smo jih naročili spomladi, na robovih razdirajo, jih odnesite na BaneM, kjer vam jih bodo popravili. To se dogaja predvsem na moških majicah.

  4. Pri BaneM pravijo, da trenutno nimajo na zalogi enakega material kot pri prvem naročilu majic – material je malo težji, micro pletenina, enako funkcionalem. Kaj naj storim? Ga vseeno potrim ali bomo počakali na enak material, kar pa verjetno pomeni, da majice do Ljubljanskega maratona ne bodo gotove. Prosim za mnenja, tisti ki ste majice naročili.

  5. Danes sem glede majic dobil obvestilo, da bodo enak material dobili šele naslednje leto spomladi, ker je to “poleten” material in ga zdaj na novo ne bodo dobavljali, ker je hladnejša sezona. Ponujajo nam tistega malo težjega, vendar še vedno funkcionalno enakega. Prosim za mnenja …

  6. BaneM sem sporočil, da bomo počakali na enak material in jih prosil, da mi tudi sporoči kdaj bo ta na voljo. Še vedno lahko odnesete popravit napake (razdiranje šivov) na majicah naročenih spomladi.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.