Tekli smo za hec, pritekli zares

V nedeljo, 1.7.2012 ob 14.30 smo pri temperaturi 35 stopinj končno skočili v vodo, iz Portoroškega pomola, po 120 km teka. Za nami vrh Vremščice, Škocjan, Črni kal, Koper in Portorož!

Bravo!

Predlagam, da to postane to tradicionalni tek. Vsako leto okrog Dneva državnosti. Zdaj pot poznamo in lahko spremenimo smer preko Ribnice (namesto Neverke) in izognemo klancu na Vremščico. Vemo tudi, da je Pri Friščevih fajn, saj nas je lastnik Iztok Race zelo lepo sprejel, in si vzamemo še kak dan več ali pa kar en vikend za raziskovanje (kolo ali tek) tiste okolice.

19 thoughts on “Tekli smo za hec, pritekli zares

 1. Vedela sem, da vam bo uspelo, saj ste bili dobro pripravljeni, pa tudi krasen suport ste imeli. Ampak res, čestitam, super ste.

 2. BRAVO!!!! ČESTITKE za izjemen dosežek pri ekstremnih pogojih.
  Bili ste enkratni, zelo sem ponosna, da vas poznam in da sem bila z vami.

 3. Samo da je mimo…vročinaaaa … heheheh… Ma je bilo tako fajn, da gremo lahko naslednji vikend še enkrat… Da do konca pogorim;)
  Mi je od super klobas še par kalorij viška ostalo…
  V najboljši družbi ni težko teči… da pa o suportu in organizaciji ne govorimo.. TOP!
  Bravo tudi Sreču, Nini in Alenki, da so prekolesarili to razdaljo v tem vremenu….

 4. Iskrene čestitke vsem, ki ste izpeljali ta izjemen podvig. Upam, da bom naslednjič lahko drugače sodelovala. Vesela sem za vas.

 5. Super opis, Jani. Jaz bi šel še enkrat, ker je bilo res fajn. Tokrat mogoče bi malo manj živcev vključil v tek oziroma pot in se čisto sprostil. Vse ostalo je bilo neprecenljivo. Iščemo torej nove izzive!

 6. Ma ste pravi carji. Nora ideja ki je ob pametni izvedbi zelo zanimiva.
  Čestitam.
  Pa še naprej uživajte v teku, v vseh njegovih oblikah.

  LP, Peter

 7. To je kr super varianta za 3 tedne hoje 😉 Klemnu vsa čast, sploh glede na to, kaj vse se mu je zgodilo… Faca ni kej ,)

 8. Z Nino sva se zadnjič zaradi zastoja na avtocesti iz obale vračala po naši tekaški poti čez Vremščico. In tisti klanec zgleda z avtom še dosti hujši. Napaka bi bila, da bi šli kje drugje – mogoče naslednje leto, ko najdemo kakšne poti bolj podobne javorniškim gremo po dolini Reke.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.