ING New York City Marathon

Da se tekači lahko ustrezno mentalno pripravimo na NY maraton, objavljam dva pregleda proge: prvi je pregled proge s prikazom profila (z miško lahko izbiraš točke na zemljevidu ali preletiš na profilu), drugi pa je video sprehod po progi.

Proga ni ravno med lažjimi, kar nekaj je tistih nesramnih vzponov – mostovi, prehodi. Če to pomnožimo še z gužvo 40.000 tekačev pa dobimo tekaške užitke … Vse vzpodbude in  nasveti dobrodošli! Če pa koga mika New York v novembru oziroma si želi spodbujat maratonce, naj hitro preveri last minute ponudbe, saj se dobi kar nekaj ugodnih opcij.

Spodaj je še uradna trasa proge s prikazom okrepčevalnic. Obstajajo trije štarti (zeleni, oranžni in modri), ki bodo verjetno tudi časovno zamaknjeni in imajo med 3 in 5 km nekoliko drugačno traso. Posledično bodo oranžni tekači do 15 km, kjer se vse tri opcije združijo, tekli po levem delu ceste, ostali pa na desnem.

GDE Error: Unable to load requested profile.

18 thoughts on “ING New York City Marathon

  1. The Marathon Moves Forward

    Following Wednesday’s announcement by Mayor Bloomberg, the ING New York City Marathon will proceed on Sunday, November 4. This year’s marathon is dedicated to the City of New York, the victims of the hurricane, and their families.

  2. res škoda …sm držou pesti ampk bo pa še en cajt u pričakovanju….želim vam srečno pot tud damu….:)
    buh že vej!!!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.