Prevzem številk in ‘vrečke dobrot’

V sredo 24.10.2012 po 17. uri lahko prevzamete (pri nas doma) material za letošnji Ljubljanski maraton (številka, čip, promocijske dobrote).

Tisti, ki ste se prijavili za polmaraton v Palmanovi lahko najkasneje do srede tudi osebno prinesete denar za prijavnino, če niste zneska že nakazali.

V komentarjih pa mi prosim potrdite še to ali ste za to, da tudi letos rezerviramo kosilo nekje v cetnru – ponavadi Pod lipo. Zapišite se, da bom vedel okvirno število.

Pod lipo je zaprto zaradi prenove. Letos se ob 13. uri dobimo v Šestici, rezervacija za 15!

23 thoughts on “Prevzem številk in ‘vrečke dobrot’

 1. V sredo, 24. t.m. ob 19.uri se itak vidimo na zaključku NTP-ja… “vrečkO , vrečkE dobrot s številko” bom imela s seboj 😉

 2. ok. Pa še to, v soboto, t.j. jutri, grem ob 10.00 preteči dva kroga na Jezero. Že zelo dolgo nisem namreč tekel daljše. Menim, da bolje pozno kot nikoli. Do maratona je le še dober teden. Pa še vreme vabi.

 3. Drago, kaj pa medvedi. Vsaj teden pred tekmo je treba počivat-molk. Ta dolgo bom pa kar v Ljubljani naredil, upam da bo šlo.

 4. Janez po mojem, vsaj kolikor te poznam, ti pa manjka še ena ta dolga pred Ljubljansko ta dolgo. Šli bomo čisto počasi, drugi krog bo z nami tekla Vilma.
  Kar se tiče pa medvedov pa se moramo kar navaditi, da nas stalno opazujejo in verjetno so se tudi oni že navadili na nas, saj je krožna na Jezeru non stop polna tekačev.

 5. Bolj kot Janez, rabim tadolgo jaz. Ker pa v soboto dopoldne delam, sem se namenila, da bi šla tečt v nedeljo dopoldne, insicer proti Brejnicam. Cca 18 km. Če komu bolj odgovarja moj termin, bi bilo fino.

 6. Sašo je možno da bi prinesel 2 št. številki še za
  dva ki nista prijavljena z nami,če ti pošljem
  voucher,obljubim da nebi blo zastojn.
  denar za palmanovo sem ti nakazala v
  petek.l.p.

  • Danica, lahko to naredim, ampak za našo skupinsko prijavo bom material prevzel že v sredo, medtem ko lahko posamezniki prevzamejo šele od četrtka naprej. V tem primeru ti lahko za ta dva prinesem v petek.

 7. No pa sem pretekla 18 km. Moram reč, da ni bilo tako hudo, saj je bil krasen dan. Z Janezom sva tekla lepooo, počaaasi, pa še Ana se nama je kasneje pridružila. Zadovoljna sem, da imam tadolgo pod streho. Itak, da sem zmatrana, ampak… Ja, še bom tekla.

 8. pridem v sredo po vrečko.Sašo če ti res nebo odveč
  bi mi prinesel tiste dve vrečke.
  pod lipo grem,nevem sonja nč nisi napisala da
  bo tud sladica.kaj se boste pa oblekli k bo tko
  mraz?

 9. Janez, s kratkimi gatami bi padel rekord 😉 sicer pa rekorda zaradi vremena letos ne pričakujejo…. brrr… premraz za Kenijce…. 😉

 10. Ena pohvala in ena graja na račun organizacije letošnjega maratona:
  – vsak prijavljeni bi moral poleg številke dobiti še letak z informacijami v zvezi s pašta party, oddajo prtljage in ostalo organizacijo na dan teka
  + ‘expo’ oziroma sejem je letos najboljši doslej, tudi iz tega razloga, ker je na Gospodarske razstavišču in ne v šotorih (zgleda bolje in ponudba je boljša, manjka mogoče več tujih predstavnikov maratonov)

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.