Info pred štartom Cerknica-Portorož

Štart: 15. 6. 2013 ob 7.00 (Knapova domačija na Peščenku)

Tečejo: Bane, Jani, Sašo, Sonja, Tanja, Simona

Kolesarijo: Nina, Nace, Srečo

Support: Nissan Qashqai+2 (Alenka) s hladilnikom

Zaloge:
– Alenkini piškoti
– Janijevi brawniji
– Alenkina pijača za rehidracijo
– domača klobasa, salama in špeh
– še več salame in kruh
– Sonjine energetske bombice
– Ninine domače energetske tablice
– Ninini energetski kruhki za malico
– rižev rehidracijski napitek s kokosovim mlekom
– napitki s chio
– šabesa
– voda
– banane
– in še ogromno sladkega in slanega, da bo avto komaj v hrib peljal …

Večerja pri Friščevih: domač pršut, jota, radič s fižolom in krompirjem ter prekajena krača in sv. rebrca. Povrhu tega pa še sladica in koprivova voda.

Prva pomoč:
– flajštri
– krema za sončenje
– KT tape
– vitamini

Oprema:
– frišne majice, hlače, nogavice, superge …
– kape
– vetrovka
– brisača

Trasa po planu iz Napoved: Cerknica – Portorož 2013, na poti se ustavljamo po potrebi (Javorniki, Pivka, Škocjanske jame, …). Mogoče bi si pa res pogledali Škocjanske jame (10 km pred Rodikom). Drugi dan pa bomo polni energije in se bomo podali skozi center Kopra in Izole (za Piran pa verjetno ne bo volje, ker bo morje in hrana že v Portorožu).

Zanimivosti:
– v soboto zvečer v Rodiku prespijo tudi ‘Urbani tekači’, ki tečejo proti Piranu
– v Portorožu nas čaka uradni odor za dobrodošlico

9 thoughts on “Info pred štartom Cerknica-Portorož

  1. A…še vedno velja, da skočimo v morje iz 2. najdaljšega pomola v Portorožu…:-) 🙂 :-)…..noja….razen če zakrožimo do Pirana…:-) 😉 ….

  2. Prvi dan uspešen. Rodik dosežen. Želodčki se polnijo pri Friščevih. Po poti kot vedno razburljivo, s pridihom ‘trail running’ elementi … Jutri pa samo še morje!!!

  3. Mi smo zaključili. Uspešno. Voda je še slana, sonce še vroče. Zmaga! Bravo vsi tekači, eden brez drugega ne bi zmogli, support vrhunski, skupaj pa še marsikaj!

Dodaj odgovor za Drago Prekliči odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.