Jesenski tekaški izlet

Upam, da se bomo za jesen zbrali za letošnji skupinski maratonski izlet. Maja sem zapisal več opcij, tokrat pa sem izpisal že ožji izbor …

 • 20. 10. 2013 – Amsterdam – poleg maratona še polmaraton in 8 km
 • 10. 11. 2013 – Atene – poleg maratona so tu opcije tudi za 5 in 10 km razdalje
 • 17. 11. 2013 – Torino – zadnja opcija, če ne bo zanimanja za skupinski izlet

Navijam za klasični maraton v Atenah, ki je 14 dni po Ljubljanskem maratonu. Tja dol se lahko odpravimo s trajektom (najamemo avtodom-e), lahko pa gremo z letalom in spimo v hostlu. Kot drugo opcijo predlagam še Amsterdam, ki je na sporedu en teden pred Ljubljano. Oba maratona imata tudi opcije krajših razdalj za vse ostale, ki še niste pripravljeni za maratonsko razdaljo. Še več predlogov za jesenski izlet pa je v objavi Pridružite se! (Dublin, Valencia, Bruselj, Zagreb, Budimpešta, …).

Torej, kar v komentarje zapišite ideje in predloge, pa dajmo se zbrat in odločit, ker ti izleti so do zdaj vedno bili nepozabni!

7 thoughts on “Jesenski tekaški izlet

 1. Ne vem zakaj, ampak mene prou vleče Zagreb…. 🙂
  Čeprav je 4 x po isti rogi bi vseeno sel… bi se vsaj večkrat vidli 🙂

  Jst bi sel tko za foro odlaufat…tam okrog 3:45 do 4:00 ure…. pa mal fotkat vmes 🙂

  Blizu je, pa nksem bil se v Zagrebu…. sram me je 🙂

  Bi sel se kdo?

  • Jaz tudi še nisem bil v centru Zagreba (samo do štadijona)…
   Čeprav se mi Zagreb zdi ‘prezgodaj’, bi raje novembrskega – resnega. Zagreb je čisto blizu, tako da lahko skočimo na hitro. Tale tvoj tempo se mi pa zdi tudi kul za kakšen trening, pa kamerco sabo. Lahko.

    • Do 15.9.2013 je čas za prijavo po ceni 20 EUR, potem pa je 25 EUR. Zastonj, če primerjaš z Ljubljano, kjer je rok najcenejše (skupinske) prijave za 30 EUR do 15.8.2013, pa je tekma 14 dni kasneje.

 2. Predlagam, da na dopustu razmislite in se do 10.8. dokončno odločimo, saj je prijave za Ljubljanski maraton kot skupina treba oddati že do 15.8.2013.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.