VKP 20-07-13 – logistika

V soboto bo čudovit dan, z višjimi temperaturami, ampak tako ali tako se bo večinoma teklo po gozdu, na Blokah je pa itak pol leta zima, pol leta pa mraz. 🙂

Uradno support vozilo je Audi A6 3.0 quattro s tremi nosilci za kolesa. Štart iz Cerknice je ob 5.25, štart teka izpred železniške postaje v Pivki ob 6.00.

Vodja support ekipe in uradni voznik bo Srečo. S pomočjo natančne VKP GPS navigacije bo vsak trenutek vedel, kje se nahajamo in koliko imamo še do cilja. Njegova telefonska številka je znana vsem. Za informacije o napredovanju in trenutni lokaciji se obrnite neposredno na njega (lahko se naročite na SMS obvestilo pol ure pred prihodom na določeno lokacijo (za križišče po Kurico recimo).

Uradna spremljevalca na kolesu bosta Jani in Nina. Za kolo je težje prevozen prvi del nad Pivko do Zagorja (kjer bo izkušeni izvencestni kolesar Jani pokazal svoje zmogljivosti) in neprevozen od Rakovega Škocjana naprej, kjer bom vesel (če do tam pridemo) vsakega, ki se mi bo ‘peš’ pridružil v klanec in do vrha Kaliča).

Support vozilo se bo na začetku od štarta (železniška postaja Pivka) pa do Zagorja zapeljalo po lokalni cesti, nato pa večino poti do Rakovega Škocjana lahko sledi trasi VKP (malo več manevriranja je od Rakovega Škocjana naprej, kjer se kolesa pospravijo in avto naredi obvoz, da se doseže vmesne točke (do Kaliča) in nato pelje do cilja v Postojni po magistralki.

Pot je dobro označena z usmernimi tablami in imeni zanimivosti ob poti.

VKP logo

V support vozilu bo ohlajena pijača (voda, šabesa, izotonični napitek, chia napitek, radler) in hrana (banane, domače energetske tablice, čokolada, slani prigrizki, salama, kruh,  piškoti, …). Če bi kdo še karkoli hotel dodati, bomo našli prostor.

Prvi daljši postanek za relaksacijo bo verjetno pri gradu Snežnik, drugi že bolj proti Cerknici. Še kakšen predlog … ?

2 thoughts on “VKP 20-07-13 – logistika

  1. Aha…. suprca… sele danes videl….
    Torej moram biti ob 5:20 pripravljen, da me poberete?
    Odlicno…..
    Se slisimo/vidimo…. 🙂

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.