18. ‘ljubljanc’ kako in zakaj

V nedeljo se bomo udeležili 18. Ljubljanskega maraton. Proga nam je poznana, tu še ne bo sprememb, nekaj osnovnih informacij o prevzemu številk bom napisal, več pa lahko preberete na uradni spletni strani.

Številke prevzamete z osebno izkaznico na sejmu TEČEM na Gospodarskem razstavišču od četrtka do nedelje (9.00 – 19.00), kjer se lahko potem še najeste pašte.

Ker bo v nedeljo čudovit dan, se bomo seveda po tekmi usedli za mizo in jo predebatirali (Pod lipo). Končno imamo spet dober izgovor, da se nas čim več zbere na kupu.  Prosim, da mi sporočite ali pridete, da bom lahko rezerviral točno število.

Rezervacija Pod lipo je narejena za 23 ljudi ob 14:45.

22 thoughts on “18. ‘ljubljanc’ kako in zakaj

  1. Če je dvig številke možen z osebnim dokumentom, je pol ok. Na spletni strani namreč strašijo z voucherjem – sem že gledal, kje bi ga izbrskal.

  2. sprašujem smetkota ,a gre z mano al grem jst z njim lahku pa tud še kšn da ne hodmo k ovce vsak s svojm avtam….al čmo kar tečt u lublano mau za ogrejvajne 🙂

  3. Ni mi všeč, da moram posebej v Ljubljano po štartno številko??? Če bi šli vsi v nedeljo pred tekmo, po številke, bi bila pa nepopisna gužva.
    Sem mislila, da pri skupinski prijavi lahko ti dvigneš štartne številke z voucherjem? Kaj ni druge rešitve?

    • ok,sam da me ne bo spet ura za…j k lansku letu… :)….bom šu čez rakitno,u vednost..te poberem..detajle po telefonu…mamo pa še za kšnga plac če hoče…:)

  4. Ko prevzamete številko preverite vsebino kuvert, da zagotovo imate čip oziroma kot se je pri meni zgodilo, da slučajno nimate kar dveh. Zdaj pa ne vem s katerim bi tekel. 🙂

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.