Novi PDK dresi, majice, hlače …

Nazadnje smo naročili PDK drese spomladi 2011 in želji za ponaročilo nam BaneM niso mogli zagotoviti enakega materiala. Da bi lažje, bolje in predvsem bolj opazno tekli, bi ponovno naročili modernejše drese.

Zadnji avgustovski vikend (soboto in nedeljo) lahko tisti, ki bi želeli poskusiti modele in številke dresov, oglasite pri nas na Peščenku.

Oglasil sem se pri Žolni in pri BaneM. Za naslednji vikend (ko tečemo v Portorož) bomo od Žolne dobili nekaj testnih modelov in velikosti, da jih v živo poskusimo in se nato lažje odločimo glede naročila. Ponujajo tako možnost majice brez rokavov (atlet majica) kot telirano s kratkimi rokavi. Poleg tega se lahko odločimo tudi za njihove modele hlač (kratke, tričetrt) ali jim damo v izdelavo model po svoji izbiri (recimo za ženske hlače s krilcem kot so recimo twinskins).

BaneM modele si lahko ogledate na njihovi spletni strani (ponujajo majice s kratkim rokavom in majice brez rokavov, nimajo pa atlet majic), imajo malo manj raznoliko ponudbo in tudi material je nekoliko drugačen (mogoče kanček debelejši), vendar naj bi bil enako kvaliteten.

Cenovno je ponudba Žolne za majico brez rokavov 22 EUR (+DDV) in 26 EUR (+DDV) za majico z rokavi. BaneM je za dober evro cenejši. Seveda je to še odvisno od naročila in naših pogajalskih prijemov (ali ima kdo še kakšne veze?). Da bi majice lahko uporabili že na Ljubljanskem maratonu, jih moramo naročiti v začetku septembra.

Prosim, če spodaj glasujete (vsako vprašanje po enkrat), da pridobimo okvirno zanimanje in tudi želje. Dizajn bom predstavil kasneje, ko se odločimo za osrednjo barvo. Seveda so še bolj dobrodošli komentarji in predlogi …


Ali ste za, da naročimo nove drese PDK Cerknica?

  • Da (100%, Št. glasov: 8)
  • Ne (0%, Št. glasov: 0)

Skupaj glasov: 8

Loading ... Loading ...

Kakšen model majic naj naročimo?

  • Brez rokavov (50%, Št. glasov: 4)
  • Kratki rokavi (telirana) (38%, Št. glasov: 3)
  • Oboje (13%, Št. glasov: 1)

Skupaj glasov: 8

Loading ... Loading ...

Katera naj bo prevladujoča barva?

  • Zelena (enaka kot trenutna) (50%, Št. glasov: 4)
  • Modra (25%, Št. glasov: 2)
  • Predlog sem zapisal v komentarje (13%, Št. glasov: 1)
  • Rumena (13%, Št. glasov: 1)
  • Roza (0%, Št. glasov: 0)
  • Rdeča (0%, Št. glasov: 0)
  • Oranžna (0%, Št. glasov: 0)

Skupaj glasov: 8

Loading ... Loading ...

Ali naročimo tudi hlače?

  • Da ('pajkice' tričetrt) (50%, Št. glasov: 4)
  • Ne (38%, Št. glasov: 3)
  • Da ('pajkice' kratke) (13%, Št. glasov: 1)

Skupaj glasov: 8

Loading ... Loading ...

17 thoughts on “Novi PDK dresi, majice, hlače …

  1. jst pa ne morem glasovat 🙁
    zakaj me ne maraš Sašo no 😉 🙂

    dresi itak… čim bolj živi… jaz obvezno s kratkimi rokavi, ker tiste brez rokavov so za Obrota oz. za “ta močne – mišičkote” 🙂

    hlače – zakaj pa ne? kake 3/4 ne bi iblo slabo za gorske teke, k se z rokami poganjaš po kolenih….

    barva – nekaj svetlega, da ni vroče, morda kaj v kombinaciji z belo, čeprav se hitro umaže 😉

    kroj – obvezno teliran, da ne drgne… sej vemo kaj 😉

  2. kaj pa triatlonski,pa kolesarski,zdej k sta smetko pa jani kupila specialke b s lahku umislni kej tacga o skupnih vožnjah tku k sovica ,..z unmi ne grem več je preveč exstremnu.b se pa prdružu tud še kšn ki jim je prehudu z njimi… 🙂

  3. Seveda sem za nove drese. Telirani, torej prijazni do bradavičk, z rokavi in svetlejših, živih barv bi mi bili všeč… Kolesarskega tudi vzamem.
    Se mi pa zdi, da vas nese v triatlon…kul.

  4. Še nekaj spletnih strani z idejami glede tekaških oblačil:
    http://www.zsport.si/
    http://www.oblak-b.com/inside.php?cat_id=10
    http://www.sportx.si/Dresi-poletje.htm

    Barva? Hja, pojma nimam! Svetlejša in po možnosti kombinirana z belo (všeč mi je npr. taka: http://www.oblak-b.com/view_product.php?product=TMM3). Je pa tako, kot je Jani napisal – bela se hitro umaže, čeprav je v vročini najbolj hvaležna. Sicer pa je treba oblačila občasno tudi menjati, ne.
    Model? Lahko tudi oba … kanotiera in majica s kratkimi rokavi – slednja telirana; ma ne zaradi bradavičk, le šotorskih kril ‘mam zadosti na zalogi (brezplačne majice in podobno).
    Cena? Sašo, raje prispevam 3 ali 5 EUR več, da mi je npr. majica udobna, mi je všeč in se v njej dobro počutim, kot da se z nečim silim.

  5. jst bom uzev eno tekaško majco brez rokavov,za uroče dni…če bo pa mraz se pa itak dolge spod obleče pa čim večjo k uno oprijeto ne paše na debelga človeka…drugih dresov imam itak na tone..že z darilnih vrečk … pol pa kukr se boste odločil… 🙂
    lp
    bane

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.