Poročilo Cerknica-Portorož 2014

Prvi dan nas je dodobra opralo od Trnj do Pivke, kjer smo nato vedrili na železniški postaji. Naprej smo morali v drugih (suhih) copatih. Vmes do Buj smo celo videli sončne lise in v drugo nismo šli več na led, ko se je spet usulo na polno pri Vremskem Britofu, smo do Rodika rajši ‘pogoljufali’ … V Rodiku smo se zato (pre)najedli tako Farkašove klobase kot Friščevih domačih poslastic.

Drugi dan pa smo uživali v sončnem vremenu, rabutanju fig, grozdja in jabolk. Kar letelo je po klancu navzdol in nato po Parenzani do Portoroža. V vodo smo skočili ravno ob dveh. Sledila je fešta pri Likarjevih – z bobiči, sardelami in štrudljem. In pozor, letos (končno) nismo zalutali!

Ponovno nam ni ničesar žal, po 95 km smo še vsi poskočni in drugo leto gremo spet!

Fotografije:

10 thoughts on “Poročilo Cerknica-Portorož 2014

 1. Jaz sem čisto navdušena, tako da naslednje leto dodam še kakšen km v skupen seštevek 🙂
  Drugače pa, hvala za družbo, suport, spodbude… In hvala, Likarjevim za super kosilo ( bobiči so se prav prilegli po tisti “hitri” hrani iz avta 🙂 ).
  Drugo leto spet… 🙂

 2. Spet se je pokazalo, da je treba vstrajat, čeprav nas je prvi dan dobro opralo, smo kljub dvomom nadaljevali in bili poplačani s čudovito nedeljo. Posebej moram pohvalit spremljevalce v avtih Tonija, Curlove tri in predvsem Nino, ki nam je na vsakem postajališču ponujala hrano in pijačo iz skritih rezerv in skrbela, da ne bi koga pozabila postreč.
  Posebna zahvala gre Likarjevim za topel sprejem in odlično kosilo. Čestitke tudi Sašu za odlično trasirano pot.
  Bravo za vse tekače in moja kolesarska kolega Tinkaro in Srečota in za Baneta, ki se nam je pripeljal nasproti iz Hrvaške.
  Hvala Jani za obisk v Rodiku.

  Nace

 3. Prvo leto sem od deklet tekla sama. Letos pa punce v večini. 🙂
  Super punce … Bravo!
  Hvala vsem in vsakemu posebej za vse lepo med potjo.
  Hvala za vse dobrote na cilju, ki so nekaj posebnega kot je poseben skok v morje po opravljenih kilometrih.
  Kliče po še 🙂

 4. Sašo, drži obljubo! Danes PST – samo še za uro se zmeniva… 😉

  Noge ok, včeraj je bil večji problem zadostna hitracija. Ma kaj se pritožujem, samo da je bil sonček. (Sašo, pomanjševalnica je zate)
  Fino je bilo, tudi skok v morje je “pasal”. Da ne omenjam regeneracijskega obroka pri Likarjevih.

  Ne morem se kosati z vsemi, ki ste sodelovali v podvigu oba dneva. Super družba ste, itak. Drugič še!

  Sonja, za drugo leto bom poskušal držati obljubo – z vami bom 2 dni, pa magari… 🙂

 5. Čestitke vsem tekačem, ki ste uspešno pritekli do Portoroža v precej težkih razmerah 🙂 Do Pivke je bilo super tečt z vami. Definitivno si bom zapomnila do soboto po dobri družbi, klančkih, ki jih sploh ni bilo čutiti in po preveč hrane in pijače 🙂 No, pa malo nas je opralo 😛 Naslednje leto pa obvezno skočim z vami … v morje 🙂

 6. Vsaka priložnost, ko lahko človek preizkusi svoje zmožnosti je neprecenjiva, če pa to počneš v takšni družbi je zagotovo lažje in lepše. Hvala vsem za te trenutke in še veliko užitkov ob naslednjih podvigih. Lunkovi 3je

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.