MM Palmanova 2014

Letos bo polmaraton v Palmanovi v nedeljo 16. novembra, najcenejše prijava pa je treba urediti še pred 12.9.2014. Če se do 10.9.2014 zbere 15 prijav in mi vsi tudi plačajo, bom urejal skupinsko prijavo. Znesek štartnine do tega datuma znaša 18 EUR/osebo.

V okviru tega zbiram tudi zanimanje za skupinski prevoz z avtobusom iz Cerknice kot smo to storili že šritikrat do zdaj, vendar pa za to potrebujemo minimalno 25 prijav. Išče se tudi ‘vodja odprave’ na dan teka.

Informativne prijave lahko zapišete v komentarje oziroma meni neposredno na email. Velja isto kot za prijave na LM, prijavljen bo le tisti, ki do roka poravna prijavnino meni (slabe izkušnje: še vedno nekdo od lani ni poravnal tega zneska).

Trenutno je 18 prijavljenih tekačev in tudi avtobusni prevoz iz Cerknice bomo uredili, če bo le še kakšen spremljevalec (minimalno 30 nas more bit, da se splača). Če kdo želi, drugi rok prijav za 22 EUR/osebo je 15.10. in mi lahko sporoči.

36 thoughts on “MM Palmanova 2014

 1. Matej mi je posredoval link … sicer nisem član društva bi šel pa z veseljem (z avtobusom al pa avtom) z vami. Hvala in lp Tomaž

  • Tomaž, ni problema. Če se nas nabere za 15 bom izvedel skupno prijavo, sicer se lahko vsak prijavi sam (saj nič pre pridobimo s tem). Če bo interes, se bo organiziralo avtobus, vendar mogoče je še prezgodaj. Kar se tiče prijav je časa tudi še dva meseca, samo najcenejša mine septembra.

 2. A kdo mogoče ve, kdaj je start? Pa kdaj po navadi pridete domov? En koncert imam ob 20.00, pa ne vem če kupim karte al ne …:)

 3. Trenutno je 11. informativno prijavljenih. Ti boste dobili email glede plačila. Ali je še kdo, ki bi se pridružil. Prosim danes prijave na moj email ali v komentarje. Deklet nam še primankuje, pa Sovic, ki so ponavadi zraven, tudi … 🙂

  • hehe … jst bi šou v Palmanovo (javm še točno v prihodnjih dneh)… še prej bi blo fajn da se nabere ekipo in se odpravi na en trening v Zagreb?

   ob keri uri naj bi se šlo ke in ob keri nazaj, kok ste si to zamislni? 🙂

   lp, Bojan

   • Bojan, iz Cerknice gre bus ponavadi ob 7.00. Nazaj smo med 15.00 in 16.00. Te bom zapisal na seznam za drugo skupinsko prijavo. Trenutno ste štirje, minimalno pa vas mora 5 do 15.10. sporočiti ali greste in pa tudi mi poravnati znesek 22 EUR. Avtobus bo cca. med 8 in 10 EUR (odvisno od števila oseb).

  • če pa autobusa ne bo pol pa jst ne grjm…… čas je ,da se je pokazal da je sašo car… .. men je blu na autobusi bolš ku tečt .. 🙂
   na žalost je tku .. da se vid kdu je tist ki vodi vse naše dosežke.. otroc nardijo svoje……………….

   • Bane, nič se ne zgovarjaj. Boš kar šel tečt … za bus se bo že nabralo še kaj ljudi, pa jih magar polovico v Ikei pustimo zjutraj. 🙂
    Sem se potrudil in nabral 15 ljudi, če ima vsak enega spremljevalca pa nas je 30. 🙂
    P.S.: Prijavljeno in plačano (preveriš lahko z vpisov priimka tu)

 4. Nekateri so zamudili prvi (najcenejši) prijavni rok za Palmanovo, zato bom verjetno ponovno izvedel prijavo. Vendar pa je treba vsaj nekaj interesentov. Trenutno so trije že zabeleženi, vsaj še 2 sta potrebna za skupinsko prijavo. Cena je zdaj višja, in sicer 22 EUR, plačane prijave pa sprejemam do 15.10.2014.

 5. Zaključek: 25 prijavljenih, skupaj s spremljevalci bo to vsaj 30 potnikov, kar je dovolj za avtobus. Če bi se še kdo peljal naj napiše. Okvirni strošek prevoza bo 10€.

 6. Tudi mi bomo šli navijat za očita Boštjana in za ata Janeza. Če bo lepo vreme bomo šli vsi, to je: Marjeta, Lena, Bine in jaz, če bo pa malo slabše, pa samo midve z Leno. Seveda bomo glasni in s zastavo, pa še z raglo…. Bravo tekači.

 7. Živjo,
  Mene pa zanima ali je še kako prosto mesto za prevoz v Palmanovona na maraton? 5 tekačev bi se želelo pridružiti vaši skupini.
  Hvala

 8. Živjo,

  Se opravičujem eden od članov se ne želi peljati z avtobusom, tako da bomo šli z avtom, mogoče drug leto. hvala vseeno za hiter odgovor in ponudbo.
  sabina

 9. Če še kdo razmišlja, da bi se udeležil teka v Palmanovi in še ni prijavljen, lahko izvedemo še eno skupinsko prijavo, če se vas najde vsaj 5 (štirje ste me o tem spraševali v zadnjih treh dneh). Sporočite do konca tedna, prijavnina je zdaj 26 EUR
  Prosim, če mi po elektronski pošti (ali kar tu) sporočite. V avtobusu je zaenkrat še dovolj prostora.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.