Skupinska prijava na 20. LM

Letošnji Volkswagen 20. Ljubljanski maraton bo tako kot vedno zadnjo nedeljo v oktobru (25. 10. 2015). Glede na to, da gremo teden prej na maraton v Amsterdam verjemem, da bomo vseeno nabrali nekaj tekačev za osrednjo slovensko tekaško prireditev.

V primeru skupinske prijave (minimalno 10) znaša ta 30 EUR/osebo. Prijave za vse razdalje sprejemam do 15. 8. 2015, nato se bomo prešteli in če bo vsaj 10 izvedli prijavo 17. 8. 2015 (dan pred zaključkom cenejših prijav).

10 thoughts on “Skupinska prijava na 20. LM

  1. Smo že 10..8., slabo nam kaže letos glede skupinske prijave … Prosim ne čakat na zadnji dan, če razmišljate o prijavi napišite, da bi ostali lahko potencialno še poiskali prijavo kje drugje oziroma še ujeli čas za cenejšo posamično prijavo.

  2. Mogoče za lažjo odločitev: Letošnja novost pri prijavi je riziko odpovedi. S plačilom rizika odpovedi si pridružujete pravico do vračila stroškov prijavnine v primeru odpovedi nastopa na maratonu. Riziko odpovedi znaša 5 EUR in se plača ob prijavi. V nasprotnem primeru vračilo v nobenem primeru ne bo mogoče.

  3. Skupinske prijave ne bomo mogli izvesti zaradi premalo interesa, razen če v enem dnevu zberemo še 7 interesentov (malo lahko za to krivimo tudi Amsterdam). Zato (Bane, Janez in Boštjan) prosim preverite ali lahko skupinsko prijavo uredite kje drugje, sicer do 18.8. uredite individualno prijavo preko spletne strani (kar je 5 EUR dražje).

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.