PST za trening in nove PDK majčke

Predlagam, da se dogovorimo, da še v koledarskem poletju eno popoldne izkoristimo za trening okrog Ljubljane in skupaj prelaufamo PST (Pot spominov in tovarištva – 32,5 km). Na PST-ju so letos postavili dodatne pitnike za vodo (vsakih 5 km je zagotovo eden – zemljevid), kar pomeni, da smo  celo pot preskrbljeni z vodo. Predlagam, da to izvedemo eno popoldne med tednom naslednji teden (sicer v nedeljo 20.9.2015) s startom ob 16.30 na Dolgem mostu. Torej, kdo je za en skupinski trening?

Poleg tega še zadnjič kličem po naročilu za “ponatis” lanskih PDK majic. Trenutno imam 9 interesentov (Jana (L), Nataša (S), Katarina (M), Helena (S), Toni (M), Stanko (S), Sonja (S), Srečo (M), Manca (S) – sem koga pozabil?).

18 thoughts on “PST za trening in nove PDK majčke

  1. Tisti pitniki za vodo bodo pa prav prišli 🙂 se spomnim lanske skorajšnje dehidracije in eksanje coca-cole v prvi gostilni, ki smo jo našli 😀 Luštn je blo 🙂

  2. Vem, da smo dogovorjeni za ponedeljek, vendar jaz v ponedeljek verjetno ne bom mogel (niti cel teden naprej), se pravi, če bi še kdo v nedeljo popoldan po 15h naj ne bi bilo več dežja, pač pa se bo razjasnilo. Kdo bi šel?

    • Kot rečeno jaz v ponedeljek ne utegnem, drugič.
      Če jutri startate brez mene mislim, da se boste znašli (saj je lepo označeno) in ne ustrašite se, ker na Viču ni več podhoda pod “štreko” – malo morate kršiti označbe in prečkati železniške tire ilegalno (malo bolj desno od bivšega podhoda). Podhoda namreč ne bo več, ker ga bodo zasuli zaradi nove ceste na Brdo iz Viča in je trenutno tudi zaprt.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.