11. tradicionalni Noujorški tek in pohod

Noujork 2016

Lepo vabljeni na (težko pričakovani) 11. tradicionalni Noujorški tek in pohod, ki bo v soboto 2. 4. 2016. Pohodniki štartajo ob 14.30, tekači pa ob 15. uri. Kot veste je trasa dolga 8 km, po njej pa nas čakajo medalje in malica. Povabite čimveč svojih prijateljev in znancev.

Prijavite se lahko na tej strani v komentarjih, pa tudi pol ure pred štartom.
Več nas bo, bolj bo veselo!

Lep pozdrav in se vidimo pred Cencovo mesnico.

Breda in Janez

Pregled tradicionalne trase (8 km):

8 thoughts on “11. tradicionalni Noujorški tek in pohod

  1. Pozdravljeni
    Ne vem, če je datum teka in pohoda ravno pravi, isti dan je namreč tudi Maistrov pohod in tek za NTP na Uncu. Mislim, da je kar nekaj takih, ki bise radi udeležili obeh prireditev.
    lep pozdrav Nace

  2. Ja, vedela sva, da je urnik natrpan in da so vsi vikendi že zasedeni, pa sva se odločila za ta datum, ker je Maistrov tek dopoldan, Noujorški pa popoldan. En teden prej je še Sežana, pa še Velika noč. Žal nama bo, če se kdo ne bo mogel udeležit teka, naj pa se pride potem malo podružit z nami.

  3. Spomladinski urnik je letos res natrpan – en vikend prej Mali kraški maraton in velika noč, en vikend kasneje pa Istrski maraton. Glede na to, da ima Noujorški tek in pohod poudarek na druženju, mislim da ni tako narobe, če je na isti dan kot Maistrov tek in pohod.

  4. Spet je za nami eno lepo sobotno popoldne. Rada bi se zahvalila vsem, ki ste se udeležili teka in pohoda in naju tako razveselili in spodbudili, da se bova še naprej trudila in organizirala to lepo druženje. Hvala pa tudi vsem, ki ste nama pomagali pri organizaciji, prinesli pijačo in razne druge dobrote. Vesela sva, da se nas je toliko zbralo, najbolj pa sva vesela naše mladine, ki nam je še polepšala ta dan. Še enkrat hvala in se vidimo spet naslednje leto pred Cencovo mesnico. Breda in Janez

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.