Vabilo: Božični tek in pohod 2017

Pozdravljeni prijatelji!

Smo na polovici veselega decembra in hitro se bliža čas, ko bo na vrsti osrednji decembrski dogodek – Tradicionalni Božični tek in pohod. Tudi letos bomo na Štefanovo popldne, 26. 12. 2017, štartali s križišča Legale. Pohodniki ob 14. uri, tekači pa ob 15. uri. Pri Miklavčiču nas bodo spet čakale koline.

Božiček je letos zelo zaposlen, ker je bilo toliko pridnih, zato čimprej sporočite udeležbo. (lahko po telefonu ali pa tukaj v komentarjih). Lepo vabljeni tudi vsi spremljevalci.

Veselo bo! Se vidimo!

Breda in Janez

6 thoughts on “Vabilo: Božični tek in pohod 2017

  1. Prijavljam sebe kot tekača in upam, da se bo še kakšen ojunačil, saj tempo bo počasi, z andahtjo in po vsej verjetnosti z Bredinim supportom. Se že veselim.

  2. Breda vse tako izgleda, da se ne bo nobeden ojunačil in te odvezujem supporta. Svojo prijavo namreč umikam. Pa Vesele praznike in Srečno 18′ vsem bralcem tega bloga! Mislim, da nas je kar nekaj, čeprav ni ravno videti

    • Res škoda, da ni junaka, ki bi ti lahko pariral. Nas letos ne bo, upam pa, da se še kdo premisli in se Dragu pridruži, saj verjamem, da bo takoj za, če se še kdo opogumi.

  3. Na koncu sva tekla le midva s Tonijem, hodci so bili štirje. Seveda je bila na progi tudi Breda kot support. V gostilni nas je bilo pa kar nekajkrat več. Potrebno bo nekaj narediti, da to razmerje spremenimo, vsaj na 51:49 v korist rekreativcev, saj to je bil najbrž osnovni cilj te prireditve. Predlagam da naslednje leto Božička, ki se tako trudita, obdarujeta res le ta pridne.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.