Rezultati 8 ur Slivnice 2019!

Z novim rekordom udeležencev objavljamo prve neuradne rezultate. Obstaja možnost pomankljivih podatkov, zato prosim sporočite, če ugotovite kakšno pomankljivost oziroma se na najdete pišite na 8ur.slivnice@pdk.forma.si in uredimo. Sicer po oznaki svojega ključka vse svoje vzpone najdete na www.peakcheck.com.

Kratek povzetek v številkah – imamo nov rekorden čas spusta, dobili smo prvega “serijskega” zmagovalca (nekoga, ki je zmagal na 8 ur Slivnice več kot enkrat). Posebej zanimivo, da je 95% udeležencev zabeležilo vsaj 4 vzpone. Skupno je bilo čez 1000 vzponov, vendar je povprečno število vzponov padlo na 5,5 na osebo, je pa zato toliko več udeležencev doseglo to število.

REZULTATI

Letos je šlo na začetku na nož, Marjan se je zapodil v klanec. Sledili so izzivalci in izzivalke. Kasneje po štirih urah pa je bilo že kar nekaj taktike in na koncu so rezultati sledeči. Dobili smo prvega dvokratnega zmagovalnca 8 ur Slivnice, ki je pobral tudi najhitrejši spust in najhitrejši vzpon.

Sicer so bila prva mesta odločena v minutah …

MOŠKI

Vzponi Čas zadnjega Cifra Ime Priimek Letnik
9 15:28 166 Marjan Zupančič 1971
9 15:31 71 Borut Jerala 1972
9 15:36 2 Boštjan Erjavšek 1982

ŽENSKE

Vzponi Čas zadnjega Cifra Ime Priimek Letnik
8 15:40 22 Tina Oberstar 1979
8 15:42 94 Jerneja Homec 1984
8 15:46 143 Bogdana Krašovec 1969

NAJHITREJŠI SPUST

Marjan Zupančič 11:34 (rekord)

NAJHITREJŠI VZPON

Marjan Zupančič 24:55

Prosim, da v komentarje lepite povezave na razne fotogalerije, tudi uradne bomo še objavili, ampak dajte nam malo časa …

Facebook je poln fotografij in video posnetkov od udeležencev, na žalost pa niso označeni kot javni, ampak sem prepričan, da ste skoraj vsi udeleženci med seboj nekako povezani, zato boste tudi te fotografije z lahkoto našli (predlagam, da jih tagate z @8urSlivnice. Sicer pa je glavni povezovalni element ravno naših 8 ur Slivnice!

Čisto na dnu, čeprav si zaslužijo biti na vrhu, pa še zahvala vsem tistim, ki ste prinesli dobrote in, ki ste prispevali kakorkoli, da smo lahko tako izpeljali dogodek kot smo ga.

Dogodek so ljudje in ne samo tisti, ki tekmujejo, tudi tisti, ki pomagajo. Brez Janija, Mateja, Sonje, Srečota, Nina, Naceta, Hede, Nine, Maje tokratnih 8 ur Slivnice ne bi mogla biti takšnih. Hvala tudi Borutu, da je sprejel povabilo in vlogo ambasadorja 8 ur Slivnice in to vlogo tako vestno opravil – nisem podvomil, da je on prava oseba za to.

Pri organizacijskih stroških so nam pomagali Forma d.o.o. Cerknica, Kontim d.o.o. – hiša številk, Tajfloor, Topatlet, Intersport in Notranjski regijski park / občina Cerknica.

17 thoughts on “Rezultati 8 ur Slivnice 2019!

 1. Pozdravček! Izjemno dobro organizirana prireditev od začetka do konca. Ne morem si kaj, da ne bi vsem vam, ki ste se tako izjemno potrudili, izrazila en velik HVALA, čestitke vsem organizatorjem, pripravljene dobrote pa so bile še ena ogromna pika na i vsega dogodka. Naslednje leto zagotovo še pridem, pa tudi po medaljo za 4 vzpone se oglasim, ker je včeraj nisem vzela. Bodite taki še naprej, vem, da en tako dogodek tako krasno izpeljat ne zna vsak. Lahko se pridejo še drugi k vam naučit, kako se stvari streže. Lp Metka B.

  • Metka, hvala za pohvale. Tudi mi se zahvaljujemo vseh tistih udeležencem, ki so deleli svoje dobrote s tekmovalci.
   Kar se tiče medalje, ti jo pa lahko tudi pošljemo (po pošti), če nimaš namena v kratkem še enkrat priti pogledat na Slivnico.

 2. Zares super, brez najmanjše trohice negativne energije. Sam sem na koncu skoraj umrl (premalo kondicije), mi je pa ogromno poleta dala velika vzpodbuda sotekmovalcev na progi.

 3. Hvala organizatorju za izvrstno organizacijo, vzdušje, hrana, pijača, pozitivna energija na okrepčevalnicah in na trasi HVALA se vidimo drugo leto…

 4. Zahvaljujem se in čestitam organizatorjem ter vsem prostovoljcem za odlično izpeljano prireditev. Hvala vsem tekačem za navijanje in vzpodbudne besede ob srečevanjih, če komu pozdrava nisem vrnil, se mu opravičujem.

  Prav tako vsem tekačem čestitam za vse vzpone, ki so jih opravili, še posebej moji Marjeti za njenih sedem. Tu moram omeniti mladega Julijana in še mlajšo Kajo Mažgon, ki sta dosegla res spoštovanja vredno število vzponov (bi si zaslužila nagrado).

  Sem preštel, na celi progi mi je bilo ponujeno (meni rekordnih) 17 okrepčevalnic, nobene nisem izpustil. Oskrba je bila odlična in obilna, tako da nam tekačem ni bilo treba skrbeti za drugo kot tek in hojo.

  Kot vse ta dan, nam je bila naklonjena tudi narava, sonce res ni skoparilo. Blato na poti, pa tudi na moji riti, se je tekom dneva precej posušilo.

  Na Slivnici sem bil tokrat sploh prvič. Če bo možnost, verjetno še pridem(o). Poleg lepih spominov mi je Slivnica pustila tudi pošten tridnevni ‘musklfiber’.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.