Palmanova II. – informacije

Danes sem na polmaraton v Palmanovi prijavil spodnje tekače (tukaj lahko preverite prijavo – iščite po priimku brez šumnikov). Do 31.10.2011 prosim vse, ki sem vas prijavil, da mi denar (15 EUR) nakažete ali osebno prinesete.
Zdaj začenjam tudi uradno zbiranje prijav vseh, ki greste poleg v Palmanovo z busom (napišite kdo oziroma koliko vas gre kar v komentarje – prijavljeni tekači ste že všteti) … Odhod bo 20.11.2011 ob 7:00 iz avtobusne postaje v Cerknici, vrnemo pa se enkrat do 16-ih.

 1. Bavdek Toni
 2. Bavec Zdravko
 3. Berce Aleš
 4. Berce Palčič Damjana
 5. Blanuša Drago
 6. Curl Jani
 7. Čeček Bernard
 8. Farkaš Tatjana
 9. Gostiša Samo
 10. Kllanciar Brane
 11. Knap Sašo
 12. Knap Sonja
 13. Kržmanc Miha
 14. Mlakar Matjaž
 15. Poje Danica
 16. Šega Novak Vesna
 17. Turk Stanko
 18. Žnidaršič Jasna
 19. Žnidaršič Roman

Še vedno se je mogoče prijaviti do 16.11.2011, vendar po višji tarifi (20 EUR).

11 thoughts on “Palmanova II. – informacije

  • Drago, te bom prijavil, ostale informacije ti sporočim na telefon ali email. Plačilo avtobusa bom zbiral med vožnjo do/iz Palmanove. Ostale informacije bodo objavljene na strani.

 1. Še danes sprejemam prijave za tek (preko mene, skupinsko), zdaj je cena 20 EUR. Po današnjem dnevu se boste prjavljali sami, če boste žeželi teči, seveda pa je na avtobusu še dovolj prostora, da se peljemo skupaj.

 2. Poleg tekačev imamo na avtobusu že nekaj spremljavalcev, vendar pa z veseljem vzamemo s sabo še kakšnega navijača, pa tudi pozivam, da obvestite vse, ki so se prijavili za tek v Palmanovo samostojno in še nimajo prevoza, da se nam pridružijo. Na avtobusu je še dovolj prostora. Več kot nas bo, ceneje nas bo tudi prevoz finančno razbremenil, zato jih čim več povabite … 🙂

  • Zapisano. Cena bo odvisna od števila potnikov – se bo ustrezno zmanjšala, če bo število še naraščalo, okvirno na trenutno prijavljene bo ta do 10 EUR/osebo.

 3. a

  sprememba. prijavljam1 osebo za pollmaraton in 1 osebo za navijača-ico?
  ali prijave za maraton tudi še zbirate? kako plačam?
  hvala in lp,
  svetlana

  • Kar se tiče prijav predlagam, da kar sama izvedeš prijavo preko obrazca in na email. Plačaš lahko na dan teka, ko prevzameš številko (lahko pa tudi vnaprej preko UPN). Je pa tudi opcija e-prijave na spletu in plačila preko kartice.

 4. Pravkar sem izvedel, da sta dva odpovedala udeležbo na teku, prijavnina pa je že plačana. Če kdo želi kdo v nedeljo teči in se še ni prijavil naj mi sporoči, da spremenimo prijavo.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.