Sredini teki

Kot je zapisal Drago, “bi lahko začeli ob sredah skupaj teči. To je bila lepa navada in bi jo bilo škoda opustiti ali ne? Predlagam uro t.j. 20.00, teklo bi se okrog 1 uro  (ali nekaj čez, zaradi izgubljanja maščob) oz. okrog 10 km”.

Torej, vsako sredo ob 20.00 na križišču. Tale objava pa naj bo vir informacij in komunikacij v primeru slabšega vremena ali kakšnega drugega vzroka oziroma najave za družbo.

20 thoughts on “Sredini teki

  1. Sašo, lepo da si naredil posebno rubriko. Včeraj se je teklo, čeprav so sonce zakrili nevihtni oblaki, ki so prišli z Janezovega konca, kar ni običajno. Vendar ob 20.00 je že prenehalo padati. Kakšna kaplja pa tudi ne škodi, saj eni prav to čakajo, da jim opere auro.

  2. Nočna 10ka 2012 na Bledu bo v soboto, 14.07.2012 s štartom ob 22.00

    Ali je kdo zainteresiran za udeležbo? Prijavnina je 25 EUR za prijave do 1.6.2012 oziroma 35 EUR do 6.7.2012. Za skupine nad 20 priznajo 1 EUR popusta na osebo (če nam uspe zbrati toliko udeležencev). Če se nas nabere za skupinsko prijavo bom to uredil jaz, sicer bi se prijavili posamezno in se dogovorili samo glede skupnega prevoza.

    Uradna stran organizatorja

  3. Jagode s šampanjecem so nam včeraj po teku dobro dele…:-) 🙂
    VSE NAJBOLJŠE ZA TE… VSE NAJBOLJŠE DRAGA JANA….VSE NAJBOLJŠE ZA TE !!!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.