ING New York City Marathon v živo

Downtown je pod vodo, polovica Manhattna je brez elektrike in podzemna le delno obratuje, ampak maraton bo!
Vseskozi se omenja, da je New York maraton nekaj posebnega. In ena taka posebnost je tudi to, da ima več startov oziroma so ti časovno razmaknjeni. Glavnina in in moški profesionalci startajo ob 9.40, medtem ko ženska profesionalna konkurenca začne kar pol ure prej, ob 9.10 po lokalnem času. Kar se tiče udeležencev iz Cerknice oziroma PDK-jevcev pa startamo tako:

 • Sašo ob 9.40
 • Sonja ob 10.05
 • Jana ob 10.30

Prenos maratona v živo bo na Eurosportu s pričetkom ob 15.00 (po slovenskem času). Prenos bo trajal do 18.00 in bo sem in tja pokazalo tudi ‘rajo’. Zato dobro glejte, mi pa bomo poskrbeli, da bomo opazni!

20 thoughts on “ING New York City Marathon v živo

 1. Ravno oddala še mami! Držte se, mislim na vas! Ne dvomim v to, da bo nepozabno, kajti New York je že sam po sebi nepozaben, maraton prav tako, kombinacija pa waw!

 2. Navajeni smo teč v ekstremnih razmerah in vi ste neustrašni. Že sedaj mislimo na vas. Srečno tekači in navijači, in da vidimo visoko vihrati slovenske zastave!!!

 3. Zaradi Sandy se tu prepirajo zakaj bo maraton sploh bil izveden glede na to, kakšna situacija je zaradi poplavl in podrtih hiš, ljudi brez elektrike in gretja. Vsi dogodki, razen tekme vnedeljo so odpovedani. Prevozi s trajekti do starta so odpovedani zaradi poplavljenih pristanišč, zato moramo na avtubus, ki nas bo peljal do starta, ob 4-ih zjutraj, start bo ob 9.40.

 4. Vi ste tam. Maraton bo in mi bomo v mislih z vami. Glede na to, da je naša zastava vedno na vidnem mestu, bomo gotovo videli tudi vas na televiziji. Jaz že ne mislim, da ste raja. Maraton preteči ni kar tako. Žal mi je, da ne bo Sonja v narodni noši. Vseeno uživajte.

 5. Bravoooo… Niso še pogruntali takšnega vremena, da bi nas ustavilo a?
  Dajmo PDK, Sreč ima, da se zastava vidi na vseh kamerah 🙂
  Držimo pesti….. Navijamoo….

 6. Smo vsi ponosni da ste tam in da vas narava ne ustavi.
  Za vas bom stiskal pesti vsak kilometer posebej.
  Uživajte in po pameti. Srečno!

 7. Maraton je odpovedan zaradi političnega pritiska na organizatorje, ker se jim očita nezainteresiranost prizadetih v nevihti. Vsem udeležencem se to zdi nesprejemljivo, da so maraton odpovedali le dan pred startom, ko je vse pripravljeno in je tu vsaj 90% udeležencev in so ulice dejansko polne maratoncev. Upamo, da si bodo premislili … 🙁

 8. Ravno sem prebrala, da je maraton odpovedan… Res škoda in malo ne fer le en dan pred izvedbo. Vseeno vam želim, da vam je v NY lepo.

 9. Joooj, tudi midva sva slišala novico po radiu. Škoda, škoda, škoda. Preusmirite misli in uživajte drugače, kolikor morete. Vseeno ste naši junaki.

 10. Pa vseeno naredite 42 km po ulicah big city-ja… 🙂 bo pa vsaj vec casa ostalo za oglede 🙂 ….

  Se mi pa zdi nekoliko bedna poteza organizatorjev… skoraj zadnji dan odpovedati tekmo… ljudje pa iz celega sveta pridejo bistveno prej….. groza….

  Vseeno uzivajte maksimalno….:-)

 11. Škoda,pa toliko truda je bilo vloženega v ta maraton.
  ampak “Sandy ” tega nič ne zanima.
  da vas malo potolažim vsaka stvar se zgodi z razlogom
  in tudi s to odpovedjo je tako.
  imejte se lepo če je to možno.

 12. Očitno včasih prevladajo višji interesi. Upam, da vas nastala situacija ne bo spravila v slabo voljo. Vsaj jaz kot tekač vas popolnoma razumem. Želim vam, da bi se imeli lepo tam “dol”čez “lužo”

 13. Hvala vsem, da ste z nami, tezko smo sprejeli novico, da maratona ne bo.
  Danes smo se sprehodili skozi Finish line, precej tekacev je tekalo gor in dol, ampak to ni to!!! Tribune prazne, ….
  Bomo si pa NY pogledali po dolgem in pocez. Res je lepo.

  Pozdrav vsem

 14. Spet doma. NY lep in zanimiv, sobe, avioni super vse on time, samo maraton pa vseeno manjka. Veliko Slovencev je imelo probleme z leti v NY prav tako iz NY.( potovali so po 3-4 dni in se premeščali po letališčih) Midve sva imele res srečo.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.