Se nam Riga … ?

Sklepam, da sem na božičnem teku napačno ocenil želje in termin za letošnjo pomlad, saj se za Krakow ni prijavil tako rekoč nihče. Torej, če je kdo v tem snežnem metežu tekaško/maratonsko razpoložen, naj ne okleva. Zase vem, da si želim spomladi preteči en maraton, vedno pa je to lažje in bolj zabavno v družbi sotekačev in navijačev. Poskusimo, če nas je kaj več za Rigo …

Do konca tedna bom pripravil več informacij glede potovanja v Rigo, ker pa je lažje, če imam točno število udeležencev, prosim kar pogumno v komentarje zapisat prijave (ali pa na moj mejl). Povej naprej! Prijave do 20.2.2013!

Če tudi za to interesa ne bo, letošnji spomladanski maraton (vsak skupinsko), izpustimo in se osredotočimo na jesen (Budimpešta/Atene?).

  • Maraton v Rigi je na nedeljo 19.5.2013 (izlet bi trajal od 17.5. do 20.5.). Riga je glavno mesto baltske države Latvije, maraton je prejel bronasto nadrada IAAF 2012, obstaja opcija polmaratona – štart je skupen, trasi različni, maratoncev je okrog 1000, polmaratoncev 2500.
  • Okvirno: Prijava na maraton je 30 EUR, stroški potovanja vsaj 200 EUR/osebo (Bergamo), informacij o nastanitvah še nimamo.

8 thoughts on “Se nam Riga … ?

  1. hmmmmmmmmm?????…..bom razmislu…kašne so pa temperature verjtnu niso tk visoke glede na zemljepisno..višino? jst sm 90% bom vidu ka reče gospodar….:)

    • Nisem kaj dosti računal, ker ni prijav določenih. Predvidevaš lahko stroške prevoza 200 EUR + 50-70 EUR za prenočišče z zajtrkom. Se pravi brez hrane potovanje s prijavo na tek pride 300 EUR/osebo.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.