PDK položili Formaraton 2013

Uradni rezultati so objavljeni. Ekipa Plesno društvo Kolesar I je bila s 184 krogi (356,224 km) skupno 5., ekipa Plesno društvo Kolesar II pa s 88 krogi (170,368 km) skupno 13. Poglejte si še rezultate moških in žensk posamezno.

Poleg tega smo vsi dosegli ‘uradne’ rekorde v pretečeni razdalji, čeprav smo lani do Portoroža tekli tudi že daljše in hujše intervale. Bravo vsi, neverjetni ste! Vsak je lahko ponosen nase in na ekipi!

Še nekaj tračev: Uroš Sojer (simpatizer PDK) brez naše pomoči (domači ‘doping’) ne bi osvojil odličnega 3. mesta s skoraj 90 km, Jure Košir pa kar ni mogel prehvaliti naše odlične klobase/salame!

Hvala vsem za udeležbo in družbo ter dobrote.

Fotografije:
Iz Janijevega fotoaparata
Kaj je skozi objektiv ujela Nina
Trenutki, ki jih je uzgodovinil Nace
Še nekaj fotk na hitro iz Srečotovega telefona

Kar nekaj uradnih fotografij najdete na Facebook straneh skupine Ultramaraton za vse, kjer se kar velikokrat pojavimo. Še povezave na 5 galerij: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 (pa dodajajte tage).

11 thoughts on “PDK položili Formaraton 2013

  1. Super je bilo. Fino je biti del tega rezultata, del ekipe, del super družbe… Še bomo šli na Formaraton. Hvala vsem za vse.

  2. Za nami je lep dan…hvala za dobro družbo na progi, ob progi in vse dobrote, ki so pripomogle za odlični dosežke…uživajte tudi v nadaljnjih pretečenih kilometrih.

  3. Tako, pa sem po nekaj letih spet naredil nekaj kilometrov in verjemite sploh ni težko, če imaš ob stezi tako dober servis, kot smo ga imeli mi. Skratka dobra družba in odlična postrežba. SUPER!

  4. Super izkušnja, še boljša pa ekipa. 😉
    Upam, da naslednjič zopet skupaj tečemo, mogoče se bomo celo pripravili za odteči kakšen km več.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.