Ljubljanski maraton +

Čeprav je do Ljubljanskega maratona še več kot tri mesece, so nas organizatorji prisilili, da o prijavi razmišljamo že sredi poletja, saj je zadnji dan za skipinske prijave (in možnost prijavnine pod 30 EUR) 15. 8. 2013.

Še vedno je odprto vprašanje ali nam novembra odgovarja obisk kakšnega maratona v tujini in katero razdaljo si bo kdo izbral za letošnjo Ljubljano.
Predlagam, da na dopustu premislite in med komentarje do 13. avgusta zapišete svoje predloge in želje. Za skupinsko prijavo nas mora biti vsaj 10.

Seznam prijavljenih (prijavo preveri na uradni strani):
1. Matej (42)
2. Jani (42)
3. Bane (42)
4. Boštjan (42)
5. Sašo (42)
6. Helena (42)
7. Iztok (21)
8. Valentina (21)
9. Sandra (21)
10. Janez (21)
11. Jana (21)
12. Matjaž (21)
13. Stanko T (21)
14. Stanko L (21)
15. Tanja (21)
16. Simon (21)
17. Polona (10)
18. Marko (10)

Zgoraj zapisani mi prosim nakažite/prinesite denar najkasneje do torka 13. 8. 2013 (27 €). Kdor mi še ni nakazal, naj to stori takoj, saj sem ponovno moral založiti. Tokrat zadnjič, saj tisti, ki ne boste plačali, ne boste prijavljeni.

P.S.: Za ‘turistični’ Zagreb je čas za prijavo še do 15.9. in je 20 EUR. Torino pa do 30.9. za 40 EUR, če bi šel kdo z mano (štart petek, vrnitev nedelja 17.11.)?

39 thoughts on “Ljubljanski maraton +

 1. Najprej čestitke za 82 km Velike Krpanove poti! Bravooo!

  Letos pridno treniramo :), zato bi te prosil, če me lahko prijaviš kar na 42-ko.
  LP, M.

  P.S.: Ne oziraj se na mojo obstoječo prijavo na spletni strani LJ maratona, sem se odločil raje za skupinsko z vami.

 2. Tut jst morm enkrat to Lublano dvakrat obkrozit… Da imam vsaj motiv za kaj trenirat 😉
  Torej 42 ko… U izi tempu hehe

 3. Sem zapisal prijave do zdaj … kar dobro kaže. Kako je pa z Logarsko? Tam so prijave za 30 EUR do 4.9., me pa zanima, če še velja tim Bane & Boštjan – se vama javim za pacerja.

   • jst bom verjetnu logarsko odpoved..datum mi ne paše..šele zdej sm vidu da je to 7.9. tiskrat pa nimam cajta(garmin triatlon bled olimpic) tu je prvu…drugu je ,da je prebliz še mojmu drugmu ironmanu u poreču.tretji razlogše vedno mam probleme s tem prekletim kolenom in dokler tega ne rešim..se na take avanturce ne spuščam.smetkotu sožalje
    res nism P…. ampk prvu je zdrauje…sej pa drugu lejtu,če ne mi bo zmankalu izzivu…:)

  • Verjetno bo prav tako interes, čeprav jaz še vedno pozivam k izzivu, da grem v Torino. Na žalost tam nimajo 21-ke, imajo pa 7,5 km. Torej, bi šel kdo (z mano) …

 4. Sašo, opravičujem se ti za neušečnosti pri moji prijavi la LM in hvala za urgentno reševanje na Timingu. 🙂

  LP, Matej

 5. Za Ljubljanski maraton letos nisem označil skupinske prijave, tako da bo vsak sam prevzel materiale (oziroma tudi za koga drugega lahko prevzameš, ne bo pa tako, da jaz dobim celo škatlo in potem posredujem). Če bo tako kot lansko leto se itak splača sejem pogledat in na pašto pojest.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.