Jesenski PST

Predlagam, da v soboto 21.9. letošnji teden mobilnosti obeležimo s ponovitvijo teka okrog Ljubljane po Poti spominov in tovarištva.

Startamo ob 8.9. uri na Viču in se ‘zapodimo’ v pravilni smeri proti Mostecu. Od Fužinskega gradu opcijsko lahko traso zapeljemo mimo Sv. Urha na Orle (kjer gre tudi trasa Teka trojk in se na Golovcu spet pridruži PST-ju). Tako iz 32 km podaljšamo na 40 km.

Za osvežitev spomina še enkrat zemljevid trase. Cilj je druženje in kolikor kdo zmore in želi. Glede okrepčevalnic in spremljevalne ekipe pa se bomo še uskladili …

23 thoughts on “Jesenski PST

 1. Predlagam 32-ko v nasprotni smeri. Najprej damo skozi Golovec, potlej pa na izi, oz. kolikor bodo noge nesle.
  Se lahko dogovorimo za štart ob 9. uri? Ob 8. uri živali še spijo, otroci bi pa radi v živalski vrt. 😉

  • Tudi 9. ura je v redu, lahko tudi na nedeljo prestavimo (v nedeljo bo na PST-ju pri vojašnici 4. 6-urni tek okrog vojašnic in bo ‘gužva’). Nasprotna stran je zanimiva, kar se mene tiče mi je vseeno.
   Kaj pravite ostali?

 2. Torej bi sli TSP in ne PST 🙂 🙂
  Jst bi sel tko k zadnjic, ker ce grem takoj v hrib bo jeba 🙂 z glezenjckom….
  Lahko pa poskusim…
  Jaz vec kot 32 km sigurno ne, se to ne vem ce bo slo….

 3. Vreme bo super. Zjutraj bo prijetnih 12 stopinj, do poldneva pa bo že blizu 20. Treba se je dogovoriti še glede prevoza – kdo gre in koga vzame s sabo in če bo kakšen support ali jaz zjutraj razvozim okrepčila pred fužinski grad.

 4. Jaz pridem z Alenko in Janijem…
  Spekla sem palačinke…
  pa banane sem kupila, ne jih kdo drug kupovat… pa napolitanke in pijačo… , če kdo želi kaj posebno si pripravi sam 😀

 5. Prispevam lahko banane in vodo – recimo da bolj za na cilju. Na vmesni postaji pa bi se priskledil, ce lahko. Logistikapato… B)

 6. Se pravi se dobimo 10 minut pred 9h na Viču, se dogovorimo za logistiko in startamo (predvidevam, da nas bo en spremljevalni avto počakal na polovici – ali zjutraj tja zapeljem okrepčilo?).

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.