Spartakov tek premagan …

1. Spartakov tek kljub nizki udeležbi ni razočaral.

Z Janijem sva se spet malo razgovorila in ‘zatrimčkala’ preko 11,5 km dolgi trasi s 16 ovirami. Ovire so bile občutno manj blatne kot pri Oviratlonu in več poudarka je bilo na teku. Zanimiv je bil predvsem drugi del trase, ki se je vil po ozkih potek ob Savi. Ovire nasploh so bile zanimive; od kupa gum, do nošenja opek (2x po 300 metrov), plezanja po gasilskih ceveh, skakanja po kupih zemlje in bazenih z vodo, iskanja poti skoti pajkovo mrežo, plazenja po mivki, metanja koplja, pa do končnega preskoka ognja in dveh zagriženih gladiatork, ki te nikakor nista hoteli spustiti skozi cilj brez izjemno trdega boja.

Tokrat je rezultate beležil Timing Poljane, ki je pošteno upošteval tudi skupne finiše. Tako sva končno po treh neuspehih poskusih prvič končala z istim časom. 🙂

Zaradi nizke udeležbe sva posledično na skoraj vsaki fotki in prispevku (intervju s 24ur pa sva ponižno zavrnila). Konstantno so naju snemali. Uradna galerija je na Facebook strani (1, 2, 3, 4, 5, 6), potem Planet Siol fotke (1, 2), portal Sportida in spodaj pa še naše fotke.

V cilu se je organizatorka posvetovala z nama glede proge in ovir. Kar pomeni, da bo drugo leto samo še boljše in mi bomo spet tam!

24 thoughts on “Spartakov tek premagan …

  1. fino je blo…. mal sem krvav, črnavkast, opravkan, boli hrbet, …. zvil še drugi gleženj, kar je sploh super motivacija za LJ maraton;), ampak se ne damo….

    je pa vsekakor vredno poskusit… še bomo šli…. luštno, res luštno…

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.