Tek trojk 2014

Tek trojk bo letos v soboto 10. maja. Prijave se zaključijo že 30. aprila, zato moramo hitro sestaviti ekipe. Zapišite v komentarje želje in si izberite še imena ekip. Pogumno, brez zdržanosti, prosim. Prijava je brezplačna za tiste, ki imajo svoj čip, ostali morajo odšteti 3 €. Lani smo imeli dve ekipi na 29 km in štiri na 12 km, letos pa dve na krajši in dve na daljši razdalji.

Ekipi (29km):

 1. “PDK – EnČelos in Kremenčici” – Sonja, Boštjan, Katarina B. //Bane (poškodovan)
 2. “PDK – 8 ur Slivnice” – Jani, Sašo, Alenka K.

Ekipi (12km):

 1. “PDK – Put putujem” – Tamara, Matej G., Jana
 2. “PDK – Travelchannel” – Ana, Sandra, Valentina

Vodje ekip (podčrtani) lahko prevzamete številke in čipe na Timingu (četrtek in petek od 13. do 19.) ali na Kongresnem trgu v soboto do 9.30.

Sicer se dobimo v parku Zvezda pri sidru v soboto ob 8.30!

Po teku gremo seveda skupaj nekaj pojest in izvest analizo – rezervacije ne bo naredil, se bomo odločili kam gremo v cilju. Zbiramo pa predloge.

33 thoughts on “Tek trojk 2014

 1. Odločil sem se za 29 km, ponudil tudi, vendar razumem vajino odločitev – ženskadružbapato. 😉

  6 dni pred Tekom trojk se bom udeležil teka Wings for life, tako da bo regeneracija na 12-ki ravno pravšnja. Ekipa je pa tudi že sestavljena.

 2. Lansko leto sem z vami tekel na 12 km, če tudi letos potrebujete tekača na 12 km, mi to ČIMPREJ sporočite matej.tomsic@gmail.com . Torej omenjeno traso bi pretekel v 1 uri, realno pa mislim da kakšno minuto manj.

  LP, Matej

  • Matej, vežda. Hvala za ponudbo, se slišimo. Trenutno imamo v mislih Formaraton in tam se bomo verjetno že bolj točno tudi dogovorjali za Trojke …

 3. Joj, že toliko časa nism bila tuki gor, menda odkar sem odšla na misijo… Me je Alenka pred par dnevi, ko sem se ravno vrnila s tekla vprašala, če se za Trojke pripravljam in rekla, da iščeta eno hitro tekačičo in da me “kurita” z rezultatom… Si štejem v čast in veselje, moja draga sotekača, da sta se spomnila name, ampak letos na žalost zaradi objektivnih razlogov ne bom mogla teči na Trojkah, ki je res eden najlepših tekov in mi je žal, da ne bom mogla bit tudi letos del tega nepozabnega dogodka in doživetja… Mogoče pa me zopet vzameta naslednjo leto v svojo sredino? 🙂

  • Matej, spremljamo iskalce … vendar bi vseeno rada najprej preverila kakšnega ‘domačina’ oziroma znanca. Mogoče se še ti premisliš. 🙂

   • Ma premislil si ne bom, smo že prijavljeni. Držim pesti!

    Drugo leto, če ne bosta začela spet naštevati le kandidate nežnejšega spola. 😉

    Mogoče si pa za trojko naslednje leto umislim kandidatki. :):)

    • Na Saso zdej je pa Obro uzaljen k ga nisva s sabo vzela 😉 🙂
     Obro, ce pa nocs mal hitrej tec 😉 ce naju pa resno jemljes, ko receva, da bova tekla 3:45 tempo… Hohohoho
     Je pa res da so mesane trojke bolj “in” 😉 🙂
     Sicer lahk pa kr nekoga napiseva pa en nosi dva cipa, pa je 😉 Tito reko: snadi se 😉

     • No, no, Jani! Ni ti treba tako hitro zameriti. 😉 Sam sem le drugo priložnost zagrabil; a nisi ravno ti Tita omenil? 🙂
      Malo vaju dražim, čeprav sem bil lani v podobni situaciji.

      Kot sem napisal – mogoče pa naslednjič z vama.

    • OK pa drugič, za 29 km bi bil prepočasen. Malo gledam po svojem tekaškem dnevniku na zadnje sem tekel 34 km 26.1. in 26 km 2.3.. od takrat pa do zdaj tečem 15-ke.

     Mislim, da bi pretekel 29-tko ampak bi bil zeloooo počasen in bi me sotekača skalpirala, sploh ko berem o kakšnih časih se menite :D.

 4. škoda k ne morem na trojke…pogrešal vas bom…upam da bo bolš drugu lejtu… :(…drgač pa uživejte ,bane en cajt ne bo tejka tejka… sam še plavanje pa kasnej bicikel… štafeto pa bomo šli kašno če bo čas…..
  čao fajn se mejte,pozdravte ta drugo kremenčico
  sej rejs ime bi moglo bit zdej >dvej kremenčice &uan čelos<
  heheheheheheheh 😀

  • Bane, pogrešali te bomo, ime ekipe nismo spreminjali 🙂 Mogoče ga bomo v soboto.
   Če ne najdeš nobenega za Logarsko štafeto, mogoče bi pa z Janijem na pomoč skočila.

   • na vaju računam kasneje raje kje na morju ,za tek sem se zmenu že z alenko ,ki je itak že univerzalna,na kolesarja pa računam na nejca ki se je že enkrat ponudu,sam je trenutno na DOS-u… pa ga nočem zdej motit,mislm da bo še pounu šans za vaju ,k itak to ne bom tolk hitru saniral.( vsaj za tek bom začetnik,so djal stručkoti)…. 😀

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.