Vabilo: Božični tek in pohod 2015

Pozdravljeni prijatelji!

Tudi v letošnjem veselem decembru se nam hitro bliža in vsak čas bo na vrsti tradicionalni Božični tek in pohod. Tudi letos bomo na Štefanovo popldne, 26. 12. 2015, štartali s križišča Legale. Pohodniki ob 14. uri, tekači pa ob 15. uri. Pri Miklavčiču nas bodo spet čakale koline.

Ker nas bo spet obiskal  Božiček, čimprej prijavite udeležbo. Prijavite se lahko po telefonu ali pa tukaj v komentarjih. Lepo vabljeni tudi vsi spremljevalci.

Se vidimo, veselo bo!

Breda in Janez

2014

Lanskoletni tekači …

9 thoughts on “Vabilo: Božični tek in pohod 2015

  1. Čez en teden je že Božični tek, pa ni še nič prijav. Miklavčič že sprašuje po številu, zato prosim, da se javite še ta vikend. Vedno je bilo veselo in tudi letos bo. Res lepo vabljeni.

  2. Janez name lahko računaš, kar sem ti tudi že omenil. Računam, da bo šla tudi moja lepša polovica, ki pa je aktualno odsotna.

  3. Drago, še vedno se je šlo dovolj počasi, da je tudi najšibkejši brez težav odtekel. Janez, kako je z logistiko, koliko nas bo pphodnikov/tekačev glede na prijave?

  4. Oj, po zadnjih informacijah, je tekačev 4-5. Za hodit pa se ni prijavil za sedaj še nihče.
    Predlagam, da vsi tekači začnemo14,45. Šli bomo počasi in malo več sonca bomo deležni na progi. Breda skrbi za suport. Miklavčič nas čaka, Albina pa peče štrudelj.

  5. Še en Božični tek smo pospravili pod streho.Udeležba je bila nad pričakovanji. Bilo je vse tako kot mora bit. Dobra družba, dobra večerja, pa štruklji, bil je Božiček, pa plesalo se je, saj je igrala tudi harmonika. Vsem, ki letos niste prišli, polagamo na srce: pridite naslednje leto, bo spet veselo.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.