Rezultati 8 ur Slivnice – v tretje

V zimski idili, sončnem vremenu in odličnem vzdušju je za nami še tretjih 8 ur Slivnice. Najprej hvala vsem, ki ste prišli, še posebej tistim, ki ste s sabo prinesli tudi kakšne dobrote katere smo si lahko delili tudi ostali. Glavni razlog, da smo s to prireditvijo začeli pred dvemi leti je bil v prvi vrsti v medsebojnem druženju, šele nato v tekmovanju, in kar želimo, da tudi naprej ostane rdeča nit dogodka.

Največja zahvala gre vsem, ki so pripomogli pri organizaciji in izvedbi. Iz Doma na Slivnici hvala za izjemno podporo in pomoč (Andrej, Maja, in gospod kuhar) in Marku za pravočasno pluženje poti do vrha Slivnice. Boštjanu hvala za posojo opreme pri spodnji kontrolni točki. Kontrolni točki z okrepčevalnico na vrhu in spodaj ne bi bili mogoči brez Naceta, Srečota, Sonje in Mateja, s pomočjo Line, Luše in Jane. Za vse predpriprave na današji dogodek so prav tako poskrbeli že vsi zgoraj našteti z dodatno pomočjo Juša in Nine. Klemnu hvala za tehnično podporo pri meritvah, s katerimi je bilo sicer zapletov, zato prosim, da po objavi (ne)uradnih rezultatov preverite ali imate ustrezno zabeleženo število vzponov (nekateri niste bili dovolj pozorni in vam ni štelo vseh vzponov).

Celotni uradni rezultati sledijo tekom nedelje, za začetek pa glavni trije po kategorijah.

NAJBOLJŠI MOŠKI (kar 4 moški so zabeležili 9 vzponov)

Vzponi # Ime/priimek Spol Letnik Čas zadnjega prihoda
9 22 Dejan Grm M 1987 15:23
9 26 Ivan Hrastovec M 1985 15:35
9 56 Aljoša Smolnikar M 1977 15:45

NAJBOLJŠE ŽENSKE (kar 5 žensk je zabeležilo 7 vzponov)

Vzponi # Ime/priimek Spol Letnik Čas zadnjega prihoda
7 100 Mihela Tušar Ž 1966 14:49
7 67 Silva Vidovič Ž 1973 15:27
7 115 Barbara Jolič Ž 1990 15:34

NAJHITREJŠI VZPON (za 3 sekunde boljši od lanskega)

# Čas Tekmovalec
22 00:27:38 Dejan Grm
 • CELOTNI REZULTATIpritožbe do 1.2.2016 (napačni vzponi, ime/priimek ali mankajoč seznam)

FOTOGRAFIJE

Vabljeni tudi ostali, da pošljete povezave na svoje fotografije.

ZAPISI:

ŠE NEKAJ DEJSTEV:

Popili smo 200 litrov čaja, 100 litrov juhe, 50 litrov vode, pojedli pa 4 hlebce špehovke, 1 kg zaseke na kruhu, na vrhu pa 60 porcij jote (z ocvirki), ne glede na to, da ste v času tekme zmleli vse sladice, štrudle in ostale prigrizke …

Vsi udeleženci, ki ste dobili PeakCheck ključek v trajno last, pošljite sporočilo na klemen@peakcheck.com in dobili boste navodila, kako ga preimenujete, če vam trenutno generično poimenovanje ni všeč.

9 thoughts on “Rezultati 8 ur Slivnice – v tretje

  • Sašo in vsi vpleteni v organizacijo, lahko napišem le… čestitke! Ustvarili ste odlično vzdušje na nepozabnem dogodku. Super organizacija, na voljo smo imeli vse, kar smo potrebovali – pijačo, hrano, spodbudo… Zahvala pa gre tudi tekmovalcem, ki so celih osem ur med potjo gor in dol prijazno pozdravljali, spodbujali in nasploh bili izredno pozitivni. Zagotovo se vidimo spet naslednje leto.

 1. Vsa čast vam…
  Sem prvič sodeloval, pa ste mi tako prirasli k srcu s svojo organizacijo, vzdušjem, navijanjem, spodbujanjem…, da me boste naslednjič spet napajali in hranili. Na vrhu je piko na i dodala Sonja, ki je za nas navijala kot da smo njeni… Kljub naporu prava sprostitev. Hvala in nasvidenje čez leto dni.

  Darko Žugčič (Zzule)

 2. Do 1.2.2016 se bom težko pritožila, pa vseeno poskusim….Prosim, da priimek Skakač na 33.mestu ženske in 30.mestu moški nadomestite s priimkom Sakač. Sicer pa odlična organizacija in še odličnejša postrežba. Prav tako sem bila zadovoljna z veselo družbo udeležencev.

 3. O, Slivnica od kod lepote tvoje? V soboto si nas očarala in začarala.

  Organizator pa nikoli ni dovolj dober 🙂 , če je še boljši. Najboljši smo bili skupaj!
  Poklon puncam in fantom, čestitike in doooolg aplavz. Super ste. Kliče po še…

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.