Spomladanska sezona na full

Z Noujorškim tekom se je odprla sezona in zdaj nas čakajo kar “naporni” konci tednov, kombinaciji različnih tekov in lokalnim NTP-jem.

  • Do 20.4. je zadnji rok prijave za Tek trojk, ki bo letos 7.5. – se pravi interesenti posamezniki ali že zaključene ekipe se kar zapišite v komentarje (bojda bo šla Katja letos 29 km).
  • Če se bomo lotili 8 urnega teka po Tivoliju v okviru Formaratona imamo še dober teden dni časa predprijavo, tekma je 16. 4. s startom ob 9.00. Na isti dan je tudi 100 milj Istre, ampak smo že malo pozni za prijave (mogoče kdo pozna koga, ki proda štartnino?).
  • Drugo soboto aprila je (9.4.) je v Škofji Loki Najnaj21, kjer bova z Janijem poskusila podreti rekord trase, v nedeljo 10.4. pa je 3. Istrski maraton, kamor je treba it navijat za Mateja, Janeza, Tonija, Stankota, …
  • Za prvomajske praznike nam Matej priporoča Paklenica Trail, če še kdo ni planiral kaj bo delal tisti vikend in bi rad Slivnico zamenjal za Vaganski vrh, se še lahko prijavi.
  • Novica: imamo nov maraton, in sicer Rudarski maraton zadnjo nedeljo v mesecu (možne tudi razdalje na 10 km in 21 km). Vse trase vključujejo pot skozi rudnik, pri maratonu pa gre v bistvu za dva kroga 21 km trase. Koga zanima? Preberite si več na spletni strani …

Poleg vseh teh tekov pa bo treba tudi kaj trenirat, ima kdo kakšen zanimiv predlog, kjer še nismo bili?

23 thoughts on “Spomladanska sezona na full

  1. Hehehe Sašo 🙂 optimist kot vedno 😛 sem takoj za eno 12ko…če se najdeta še dve punci …za eno izi varjanto 😉

  2. Napišite se vsi, ki ste se prijavili na Trojek. Jaz sem, da Matej si je našel dobro družbo, učitl’ce so hude in pa ena naša trojka je dobila sponzorja, ki jim je pokril prijavnino.

          • Še vsako leto sem dal med predloge Reykjavik maraton, ki je konec avgusta, in je zelo zanimiva destinacija, vendar pa v tem primeru ni smiselno imeti samo vikend izled za udeležbo na maratonu, ampak bi bilo zanimivo na otoko ostati dlje (10 dni) in si ogledati še ostali del otoka. Če se gremo samo maratonske izlete, je kakšen “celinski” maraton bolj primeren. Moskva je bila tudi že med predlogi, je pa prav tako malo dlje, vendar je vseeno tu v planu samo ogleda mesta in maraton. Torej … samo zmenit se je treba. Cena letalske karte je tudi v primeru Moskve polovico ceneje kot za Reykjavik. Ima pa Reykjavik lepo traso in vse možne razdalje.

            Tretja opcija pa je Oslo maraton (17.9.2016), kjer je tudi polmaraton in 10-ka. Pri maratonu sta na žalost dva krog, kar ni tako zabavno.

    • A da gremo samo mi trije? 😉
      Lej, kot sem omenil. Šel bi nekam, kjer so tudi krajši teki od 42-ke, 21-ka bo zame letos ravno pravšnja. Samo ne LJ maraton… 😀

  3. Bom naredil eno projekcijo stroškov in datumov za te tri opcije. Najboljše se mi sliši Reykjavik za 10 dni in na koncu še maraton (oziroma ena od krajših razdalj) …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.