22. Ljubljanski maraton – prijave

V naslednjih tednih oziroma do 10.8.2017 premislite ali se želite letos udeležiti najbolj množičnega domačega maratona – Ljubljanskega maratona. Tekaške ekspedice v tujino letos (spet) nismo imeli, bi pa predlagal, da se naslednjo pomlad/poletje ponovno kam odpravimo (mogoče na Midnight Sun Marathon junija ali pa Reykjavik marathon avgusta).

Kot ponavadi bo tudi letos Ljubljana zadnji vikend oktobra popolnoma tekaška, nedelja pa pade na 29. oktober.

S skupinsko prijavo prišparamo 5 EUR, kar na koncu znese 30 EUR/osebo (imetniki svojih čipov pa odštejejo še 3 EUR). Prijavite se lahko informativno kar v komentarjih oziroma najboljše kar meni na email z vsemi podatki za katere menite, da jih še nimam.

10 thoughts on “22. Ljubljanski maraton – prijave

  1. Prijavil bi se na 42-ko…kot vsako leto. Upam, da se nas nabere dovolj. Podatke pa verjetno imaš, če ne se pa slišiva.

  2. Prijava izvedena, preverite, če ste pravilno prijavljeni na spletni strani od maratona. Sicer naj je bilo samo 5 kandidatov – do nedelje še sprejmem kakšnega kandidata, potem je zaključeno. Pohitite.

  3. Boštjan, si natreniral. Jaz sicer nisem, ampak en pogovorni tempo za maratonček pa bi šel – sam pa nočem tečt, rabim družbo, da mi ne bo dolgčas.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.