Poročilo: Triglav tek in Soča Trail Run

V soboto smo se zabavali v krogu 2. Triglav teka (rezultati) po loviščih protokolarnega objekta Brdo. Imeli smo nekaj zapletov s časi, saj je Timing pomešal čipe, vendar pokazali pravi fair play in sporočili prave rezultate.

Fotografije: Ninine in Alenkine

V nedeljo pa sva se z Janijem podala na, po beseda organizatorja najlepšo tekaško ‘trail’ progo v Sloveniji, v okolico Tolmina na Soča Outdoor festival in Soča Trail Run. Bilo je odlično in vreme blizu idealnega. Prve tri kilometre se grize v zelo strm klanec do grada Tolmin, nato hiter spust, a se klanci še kakšnih 8 km ne končajo, ko tečeš po Tolminskih koritih in do Poljubina. Zadnje 4 kilometre ob Soči pa je korak mehak po rahli mivki in do cilja kar letiš. Z Janijem sva tako kot dan prej na Triglav teku namerno finiširala čimbolj istočasno, vendar je bil Janijev čip tudi tokrat za 0,3 sekunde hitrejši. Vsekakor je treba pohvaliti celotno organizacijo teka.

Fotografije: Ninine in Alenkine

Na kratko: Super konec tedna! Naslednji teden (sobota) pa spet na PST!

12 thoughts on “Poročilo: Triglav tek in Soča Trail Run

 1. ena lepših tras v Sloveniji….. res lepo, ampak težko ni kaj, še posebej če se na začetku zaženeš za Zarnikom 😉 😉
  pri spustu po 3 km z gradu manjša nezgoda – zdrs, ampak sem si dokazal, da se tudi s tako nogo da lep čas odteč… 😉
  https://picasaweb.google.com/114045044078195278688/SosaTrailRun1592013#5923860701853221682

  meni namerilo 453 vm in 14,10 km…. vzpon na grad pa za****n, potem sem pa še tempo narekoval v klanec jebemu… 😉 s Sašom se umikava, ostali pa raje vsi za nama 😉
  kratko in jedrnato : krasno!

 2. Braaaaavo!!! Čestitam!!! Đeka sta !!!
  …za majčko se itak splača tečt… 🙂 🙂 :-)…. konec leta pa izbor za NAJmajčko… 🙂 🙂

 3. Matej Zalar (Tekac.si) naju je omenil v svojem blogu, in sicer je napisal: “Tistih dveh, ki sta pred menoj kar naprej klepetala, sicer nisem ujel, sem pa vsaj izpadel kot športnik.” 🙂

  Vidite ga lahko v ozadju na Nininih fotkah tik pred ciljem (v sivozeleni majici z brki), pri drugi postojanki smo celo rekli par besed.

 4. Hehehe, Zalar je faca… njegovi clanki so d best… 🙂
  Se bolj d best smo pa mi, pocasi gre vsem na zivce da brbljamo do nezavesti, medtem ko se drugi mucijo s superhami, podlago, podplati, pljuci, svicom, kondicijo itd…..

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.