Bane nas (ne) pelje v Crikvenico

… če bo vreme ugodno, na 3. Adria Advent maraton, ki bo v nedeljo 1. decembra. Trenutno z vremenom še ne kaže najbolj idealno, ampak vseeno sončno z 8 stopinjami in na trenutke rahlim vetrom (napoved z dne 24.11.2013).

Prijavljeni smo Bane, Jani in Sašo (plačali bomo, če nam bodo to dovolili, šele ob prevzemu številke in čipa). Cilj je tek v sproščenem pogovornem tempu in užitek v razgledni turci (dva kroga) ob Jadranski obali. Tisti, ki so na maratonu že bili pravijo, da je v lepem vremenu čudovit.

Bane pa pravi, da ima v ‘svoji kareti’ še nekaj prostora. Do sobote se bomo točno dogovorili, kako se bomo organizirali glede prevoza, saj je za prijave še časa do srede in mogoče gre še kdo z nami, pa tudi vreme se še lahko premisli.

37 thoughts on “Bane nas (ne) pelje v Crikvenico

 1. slabu kaže….. 🙁 pršla mama ANGINA na obisk….upam da se pocajtam do srede ,da se odločm.. peljem pa use enu lahku z veseljam, bom pa se prjavu na 21..tu bom pa že kaku skp zbrcu… čeprau sm zdele gledu vreme nč lepu ne kaže…upejmo na use najbolš… 🙂

 2. Samo vetra ne sme bit, vse ostalo je sprejemljivo 🙂
  Ce bo Lenc kot rozca grem, drugace bom ostal pri njej… valda ne bo sla glih na prvega rodit od muk k bo sama 🙂 🙂 🙂 🙂

 3. Trenutno napoved za nedeljo: 8 stopinj in sončno, vetra ne bo, občutek mraza pa okrog 5. Mogoče bi bilo stopinj več sicer boljše, ampak tole je blizu idealnega.

 4. kukr prau vreme,…buo lejpu…sam burja pa zna bit močna…..tku da če bodo dal možnost plačat startnino u nedejla bomo še vidli….jst dns ne bom plačal…..preveč riskantnu glede na vreme…. 🙂

 5. u nedejlo bo močna burja tku da jst ne grem,definitivnu….škoda k dežja ne bo.pa še startnine verjetnu se ne bo dalu več plačat….jst grem jutr eno domačo polovičko usekat do rakeka pa nazaj….in tu je tu za ta cajt…. 🙂
  lp bane
  vam ne prporočam jit..sm probu kaj je tam burja ..brrrrrrrrrrrrrrrrrrr

 6. jst u nedelo ne morem sm si že za družinske aktivnosti rezerviru…bo pihalu pa tud ob našem morju zoprna mrzla burja.
  ja jebi ga …drugič z veseljam —>parancana time..sej je še pounu cajta..k bo tle mraz pa snejg tam pa lepu… 🙂

 7. Pol pa pejva sama v Crikvenico, samo malo dlje se bova vozila. V nedeljo bo na obali sicer malo burje, ampak istrskega traso bi se dalo lepo odlaufat. A morem it sam ali kaj?

 8. zdej bom mu en velik cmok ,,,,,,,,,,ampk kar pejta probat…jst ne grem…dost je blu lan…….drgač ..pa jutr ob 12 štartam iz cajnarju prt rakeki… 🙂

 9. Nismo placali startnine… ne gre… 🙂
  Jst sm za kaksno krajso turo, ki vse skupaj traja 2 do 3 ure…
  Pa tut ce gremo na Nanos….

  Vec casa si trenutno ne morem vzet…. morm bit v standby poziciji skos 🙂 🙂

 10. Veliki Javornik 1269 m včeraj na vrhu pihalo k pr norcih 🙂 drugače pa iz Poljan za na hitro višince nabirat odlično!

 11. Mah kake dereze… to je za softice… sej mas salamalonke 🙂
  Za dol pa samo po nacelu: spusti bremze!
  Testiral nove Ultrasice za sneg – Sivnica pa to… ni boljsega cevlja kot to…:-)

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.