Predlogi, ideje, želje in plani 2014

December se je začel in decembra se ponavadi pogleda leto za nazaj in začne graditi načrte za prihajajoče leto. Kar smo letos storili je zabeleženo, zato glejmo naprej. Spodaj je nekaj predlogov za naslednje leto. Vse ne bo nemogoče izvesti, bomo pa poskusili narediti čim več kljukic in se pri tem družiti in zabavati. Seveda to ni vse, odprta je debata za nadaljne predloge in dopolnitev seznama, če pa vmes pade še kaj zanimivega, pa tudi ne bomo manjkali. 🙂

Obvezna udeležba:

Nekaj ‘zakaj ne bi za hec pa še to’ idej:

  • Predlogi za poletno hribolazenje: Grintovec, Mang(a)rt, Krn, Stol, …

Odtrgano, ampak vredno omembe:

Dejstvo:

Letošnje leto se nam po dolgem času ni uspelo uskladiti za spomladanski skupinski izlet na kakšen evropski maraton. Predlagam, da se do konec leta dogovorimo in naslednje leto obudimo tradicijo. Pripravil sem izbor opcij, da bi se za vsakega nekaj našlo (maraton, polmaraton in krajši oziroma štafetni teki). Navijači pa zagotovo čakajo na nove priložnosti za vzpodbudne krike.

8 thoughts on “Predlogi, ideje, želje in plani 2014

  1. Krasen plan, zelo pridni ste, tekači.
    V plan pa si pozabil dati še tradicionalni Noujorški tek in pohod in Božični tek in pohod. Slednji bo kar kmalu, zato kar pridno trenirajte.
    Lp.

    • Seveda sem imel oba dogodka v mislih, saj sta stalnica sezone, pripravljen sem imel poseben razdelek, ki se je izgubil med urejanjem. Popravljeno, dopolnjeno.

  2. Fisherman’s Friend StrongmanRun Italy (Rovereto) za 21. 9. 2014 se bo treba prijavit kmalu (kdo ne bo šel Oviratlona zadnjo soboto junija). Samo še 2000 je prostih prijav (cena pa je že najvišja – 65 EUR). Je pa start ob 14.00, kar pomeni, da se zjutraj starta od doma (to je blizu Gardskega jezera) in si v 4 urah tam.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.