Vabilo: Božični tek 2013

Start tako hoje kot teka je prestavljen na 14.30 oziroma 15.30. Večerja bo ob 18. uri, tako da je prvi cilj pri Pajkovih, kjer se uredimo in nato odpravimo k Miklavčiču.

Začel se je veseli december in prišel je čas za BOŽIČNI TEK IN POHOD. Spet bo na Štefanovo, to je v četrtek, 26. 12. 2013. Kot vedno bomo startali s križišča Legale in sicer pohodniki ob 14.30, tekači pa ob 15.30 uri. Spet bomo tekli oz. hodili na Bloke k Miklavčiču na letošnje koline.

Tudi Božiček nas bo spet obiskal, zato povabite še svoje prijatelje, kateri ne berejo naše strani. Prosim, če udeležbo potrdite ali tukaj ali pa nama.

Midva se že veseliva, saj se že dolgo nismo zabavali skupaj.

Lep pozdrav,
Breda in Janez.

15 thoughts on “Vabilo: Božični tek 2013

  1. Kuharica je tastara,kar je fajn, kelnarica pa nova, lušna in mlada, kar je pa sploh fajn. Tako je ocenil Janez, zato se kar lepo prijavljajte, sami bomo poskrbeli, da se bomo imeli fajn.

    • ok ok ..sam uprašam ,k jst sm tud drgač slišu,
      men je čist use en,m je pa pršlu na uhu da je ta ta nov BLOŠKI HRAM tuk kul..sam je pa 2 km dlje….pa ka pa je tu za nas 2 km….. 🙂
      lp bane

  2. Bane, le prepričaj tvojo, nabralo se nas je kar nekaj. Danes sem preveril stanje v gostilni, kenarca fejst, kuharca pa taprava. V gostilni je še prostor-vabljeni še ostali.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.