Jesenski maratonski izlet in spomladanski teki

Glede na predlog podan v planih za 2015 imamo pred sabo zanimivo pomlad, takoj po Noujorškem teku v soboto 28. 3. se moramo že zbrati za letošnji Formaraton 18. 4., kar pomeni, da že zbiramo prijave za dve ekipi (kot lani), ko si bomo dan ponovno popestrili s čevapčiči in dobro družbo med osem urnim kroženjem. Kar zapišite se v komentarje, čim prej se moramo zbrati.

Nato sledi že majski Tek trojk 9. 5., za katerega že zbiramo prijave ekip. Se bodo lanske trojke obdržale? Z Janijem ponovno iščeva žensko predstavnico, tako prosiva vse, da nama najdete eno, ki naju bo vodila. Sicer pa zapišite v komentarje, če iščete ekipo oziroma jo že imate ali vam manjka še kakšen član tako na kratko kot dolgo traso.

Tretja točka je oktobrski izlet na Amsterdamski maraton (18. 10. 2015) na katerega bi se ponovno podali z željo po izletu z dobro družbo in maratonsko, polmaratonsko ali 8 km preizkušnjo v najbolj znanem nizozemskem mestu. Kako bi se podali na pot še ni predvideno, mogoče kombinacija letalo-vlak ali kako drugače – odvisno tako od števila udeležencev kot finančno-časovne kombinacije. Prvi cilj je, da zberemo čim boljšo družbo (kot recimo za v Prago) in čim več aktivnih udeležencev. Zato ne razmišljajte preveč in kar zapišite svojo prijavo. Na Nizozemskem imamo veliko “vez” in na te se bomo obrnili za vse nasvete, se pravi kar pogumno natrenirajte vsaj za osemko in zapišite prijavo. Brez dvomov nam bo pomagalo tudi slovensko veleposlaništvo na Nizozemskem …

20 thoughts on “Jesenski maratonski izlet in spomladanski teki

 1. Ker me zaradi službe ne bo na NY tek, se kar zdej prijavim za eno več kot maratonsko razdaljo na Formaratonu…da me daš pravočasno v plan. Za tek trojk me pa spet lovi služba, bom poskusil s kašno menjavo, če bo šlo…

  • Najnaj sva z Janijem prijavljena, seveda gremo. Ampak je malo bolj individualna opcija kot skupinska zabava. Greš še ti? Hitro se prijavi. Bojda je proga dobro označena … 🙂

    • Jaz sem imel v mislih “individualna opcija” kot to, da je Najnaj21 bolj individaulen tek kot Formaraton in Trojke ter seveda skupinski izlet jeseni.
     Matej, če Katja res ne bo hotla it, si ti prvo naslednje dekle, ki ga bova vprašala – čeprav je sicer Katja že rekla “Ne!”, še vedno gojiva kanček upanja, da se premisli. 🙂

 2. Formaraton ZA
  Tek Trojk itak ZA
  Najnaj – samo še varstvo najdem, ker Lenč dela, pa grem 😉
  Amsterdam – ZA (glede na to, da je Lenč največja pobudnica tega mesta 😉 )

  Obro – dogovor – če si obriješ noge, potem lahko greš z nama na trojke…. vsaj nekaj babjega… 😉
  Sašo si ne sme, ker potem bomo ženska trojka 🙂 🙂 🙂

  • Kako lepo si to povedal. Torej, zbiramo kar že ekipe za Formaraton. Garant nas bo za dve ekipi, saj že zdaj vidim, da gre poleg mene še Matej, Boštjan, Jani, Bane. Ne dvomim, da se bodo ostali pa zdaj začel javljati.

 3. Najboljše, da kar zapišemo ekipe za Formaraton, kjer se bomo dogovorili še za ekipe trojk. Dajte se prijavit, če ne kar napišem seznam vseh, ki še boste šli in se še niste napisali zgoraj:
  Katja, Nuša, Polona, Nina, Alenka, Sonja, Tanja, Simona, Jerneja, Srečo, Nace, … in podmladek Svit, Tobi, Kim …

 4. OK, za Formaraton bomo že sestavili eno ekipo, kaj pa jesenski maratonček? Par vprašanj sem dobil na to temo, vsaj štirje ste za (ampak sramežljivi). Torej, naredim analizo stroškov in potovanja, pa še do trojk zmenmo.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.