Desetič skozi Noujork

Pa je za nami osrednji spomladanski dogodek, ki že tradicionalno zaseda zadnjo soboto v marcu. Kot je tradicionalen ta dogodek, je tradicionalno tudi to, da je vsako leto večja udeležba. In letos je bilo razdeljenih vseh 100 medalj, od tega je bilo 21 ta’hitrih (beri tekačev) udeležencev in pa zelo močno podprta vozičkarska kategorija.

Janez in Breda nas nikoli ne razočarata oziroma nas vsako leto še dodano presenetita in v zaključnem govoru nam je bilo obljubljeno, da bo tako tudi naprej. Še enkrat gre zahvala osrednjima organizatorjama, harmonikašu za živo glasbo in vsem, ki so kakorkoli pripomogli k odlični organizaciji in še boljšem vzdušju. Se vidimo naslednje leto!!!

Zdaj pa še nekaj fotografij:

In še nekaj statistike:
Tek ženske: 1. Alenka Curl, 2. Jerneja Kržič, 3. Manca Farkaš
Tek moški: 1. Sašo Knap, 2. Stanko Turk, 3. Slavko Kržič

2 thoughts on “Desetič skozi Noujork

  1. Res je bila enkratna sobota. K temu je pripomoglo tudi lepo vreme. Še enkrat se zahvaljujeva vsem udeležencem, najbolj pa sva vesela, da se nam je pridružilo toliko mladih in otrok. Misliva, da ni na svetu takega teka in pohoda, da se bi ga lahko udeležilo toliko različnih generacij in da so vsi zmožni priti do konca. Tako se nam naslednje leto obeta še večja Noujorška vozičkarijada. 🙂
    Leta 2016 se spet dobimo pred Cencovo mesnico.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.