Formaraton 2015

V soboto 18. aprila bo potekal 7. Formaraton. (prijavnina je 15 EUR/osebo). Seveda bo tudi letos PDK tam in to že tretjič zapored. Samo dogovoriti se še moramo (komentarji) kdo bo prinesel roštilj, kdo čevape, kdo klobaso, mogoče pa tudi še kakšno banano, kaj sladkega in kaj vode (piva).

Do srede moramo urediti prijave in se dogovoriti glede ekip. Lani smo imeli tri ekipe in skupaj pretekli 600 km.

Prijavljena ekipa PDK Cerknica:

 1. Sašo
 2. Boštjan M.
 3. Sonja
 4. Srečo
 5. Nace
 6. Tanja

Če se nam želi še kdo pridružiti naj sporoči, prijave se mogoče tudi še na dan prireditve karadkoli do 16. ure.


Start je ob 9. uri, zaključek ob 17. uri. V Tivoliju ob trasi bomo pol ure prej postavili naš baldahin z napisom Plesno društvo Kolesar, kjer se tudi dobimo (brezplačno lahko parkirate tam kot lani). Glede prevoza se dogovorite med sabo, če ima še kdo prosto. Kot ponavadi lahko vsak pripravi kakšen priboljšek zase in za ostale, da si malo razdelimo. V komentarje lahko napišete kaj boste prinesli.


14 thoughts on “Formaraton 2015

 1. Jaz pripravim ene energijske kocke iz ovsenih kosmičev, brusnic in suhih marelic… Če bo še kej cajta pa še presno potičko…
  Komaj čakam 🙂
  Lp, Alenka

 2. se opravičujem ,ampak na učerajšnjem teku sm pogruntu da jst nisem še prpraulen na take razdalje ,lahko pretečem 10 km pol pa začne bolečina in nemorem več kot tolk ,denis ima tekmo v nedeljo zato u soboto ne sme tečt ,vesna pa ma službo u soboto ,upam da najdete nekoga namest mene ,res mi je žal upam da se pocajtam vsaj do trojk da nardimo eno butalsko trojko če bo smetko frej.
  lp
  bane brez zamere prosim!! 😀

 3. Sašo, mimogrede bi lahko napisal še, da mi seveda prinesemo domače energijske tablice. Za tiste, ki imajo rajši slano, pa slane palčke. Aja, pa nekaj sadja tudi zagotovo.

  • Ufff … slabo nam kaže. 🙁
   Ste vsaj ostali iz seznama še za? Dajte malo pomigat in sporočit, jutri se prijavljamo.

   Trenutno sicer vreme za soboto kaže najmanj sonca – kar je po eni strani sicer boljše, da ne bo dežja bomo pa držali pesti.

 4. Mi2 prideva v vsakem primeru. S seboj prineseva baldahin, čevapčiče /roštilj/, palačinke, orehovo rolado s smetano in stole 🙂

 5. za te mafine in ostale dobrote bi se kar splačalo prit, samo bo v soboto težka… namreč oba s tamalim sva bolna in si samo prekladava virus… dva dni on, dva dni jaz…
  glede na to, kako bo pa vreme, če bo res dež, z otrokom nimaš tam kaj počet….
  žal je tako naletelo…
  letos nam ni kaj veliko športnih stvari usojeno…
  jaz bom siguren šele v petek zvečer, ko vidim kako bo počutje…

 6. Prijavil sem nas v naprej 6 (zapisanih zgoraj na seznamu) pod imenom ekipe PDK Cerknica. V četrtek bom plačilo izvedel za vse skupaj.
  Ostali se lahko prijavite še v soboto (le cena bo višja – 20 EUR).

 7. Mehkužni smo … Jutranji naliv, blato in to, da je bilo ob 13. uri pod 3 stopinje so še tisto peščico, ki nismo že predčasno zboleli, odvirnili od današnjega osem urnega kroženja. V takem vremenu ni več družabni tek, ampak vsak bolj zase grize … pa drugič!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.