7. Tradicionalni Noujorški tek in pohod

Vabilo Nou Jork 2012Že 7. tradicionalni Noujorški tek in pohod bo v soboto, 24. 3. 2012. Štart pohoda je ob 14.30, teka pa ob 15. uri.

Kot vsako leto si bomo udeleženci zaslužili medaljo in malico. Vsi ste lepo vabljeni, povejte pa še svojim znancem in prijateljem. Prijavite se lahko že prej ali pa pol ure pred štartom.

Pridite, veselo bo!

Lep pozdrav in se vidimo pred Cencovo mesnico.

Breda in Janez

13 thoughts on “7. Tradicionalni Noujorški tek in pohod

 1. Vljudno prosim za podrobnosti o teku in pohodu prihodnji teden zaradi brezplačne objava in najave v Delu (Trip) in še na nekaterih radijskih postajah (Val 202, Ognjišče, Veseljak…). Podatke (razpis) pričakujem najkasneje v soboto, 17.3. Prosim še za kontaktne številke in mejl.

  Hvala in pozdrav,

  Žiga Černe
  http://www.rekreacija.si

 2. Noujorški tek in pohod je organiziran za ožji krog znancev in prijateljev, saj nimamo kapacitet za veliko število ljudi. Zato ni potrebe po objavi, je pa vsak, ki bo vabilo prebral, dobrodošel.
  Vseeno hvala in lep pozdrav.

  Breda in Janez Turšič

  • Hvala za odgovor, vseeno pa prosim za kakšen interni kontakt – mejl ali telefon. Sicer pa ni niti za pričakovati, da bi z objavo dosegli kakšno množičnejšo udeležbo. Saj veste, da je povprečna udeležba na večini izmed okoli petsto tekaških prireditvah pri nas med 100 in 150. Za kaj več je pa treba zastaviti prireditev že bolj profesionalno, potreben pa je tudi čas, da se prireditev prime. Boste kaj v Sežani v nedeljo? Če boste, se priporočam, da me poiščete. Običajno sem na startu/cilju, sicer pa me organizatorji vsi poznajo. Hvala in pozdrav,

   Žiga Černe

 3. Čeprav je že kar normalno, da se tega teka/hoje udeležimo vsi, bi vseeno rad prijavil naju dva z Vilmo kot tekača. Za ostale pa predlagam, da povedo, če jih ne bo.

 4. BRAVO ORGANIZATORJEM-A, veliko zmag imam, a tako pristno in domače vzdušje, prava in iskrena družba, take še ni bilo. HVALA in še prideva.

 5. Vesela sva, da vam je bilo tudi letos lepo na Noujorškem teku. Zavedava se, da brez pomoči sponzorjev in prijateljev ne bi mogla organizirat tako dobrega teka in pohoda. Lepo je, da vas je vsako leto več, saj brez vas bi bil še tako dobro organiziran tek nepomemben. Torej, hvala vsem, ki ste bili v soboto pred Cencovo mesnico.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.