Formaraton 2014

V soboto 19. 4. 2014 gremo na Formaraton kot močna ekipa, ki bo huda konkurenca ekipi Tekaškega Foruma. Razpis je objavljen, zato začnite resno trenirati. Prijavnina je 15 EUR/osebo. Verjamem, da nas bo vsaj za dve ekipi, zato predlagam, da eno ekipo naredimo v navezi s Sovicami in ciljamo na stopničke!

Lani je ekipa PDK I pretekla 184 krogov (356 km). Letošnji minimalni cilj je 500 km, kar znese okrog 60 km/tekmovalca (8 oseb = ekipa), kar je vsekakor realen cilj v osmih urah.


Start je ob 9. uri. V Tivoliju ob trasi bomo že kakšne pol ure prej postavili naš baldahin z napisom Plesno društvo Kolesar, kjer se tudi dobimo (brezplačno lahko parkirate tam kot lani). Glede prevoza se dogovorite med sabo, če ima še kdo prosto. Kot ponavadi lahko vsak pripravi kakšen priboljšek zase in za ostale, da si malo razdelimo. V komentarje lahko napišete kaj boste prinesli.

Sašo in Nina: energetske tablice, slane palčke, Hofer bio-čokoladni piškoti, …
Jana: chia fresca, sirotko-bio, viški piškoti, presni štrudel, marmelade (figova, iz cvetov opuncije), …
Boštjan: en kos prasca v salami (beljakovine) in kaj za popit
Alenka K: palačinke (s skuto, čokolado, marmelado), rogljički ali žepki, mini čokoladice, musli rigel in banane + iso star.
Alenka C: banane, slane krekerje, palačinke, …
Sonja in Srečo: en pirh za vsakega PDK tekača, rolada, masa za čevapčiče in gumijasti medvedki


Ekipa Plesno društvo Kolesar – ULTRA:
Jani, Sašo, Bane, Boštjan, Matej, Sonja, Uroš, Alenka K.

Ekipa Plesno društvo Kolesar – SUPER:
Tanja, Jana, Nina, Vesna K., Alenka C., Nuša

Ekipa Plesno društvo Kolesar – MEGA:
Nace, Denis, Srečo

Za tekače iz zgornjih ekip sem izvedel skupinsko plačilo in mi lahko prijavnino prinesete na štart v soboto (ali pa mi nakažete, če vam je lažje).

V ekipi ‘SUPER’ sta še dve mesti prosti, v ekipi ‘MEGA’ pa še pet. Lahko se še vedno prijavite na uradni strani v eno izmed teh dveh ekip.

58 thoughts on “Formaraton 2014

 1. malo pregledal rezultate prejšnjih let… lani so bile ekipno najkrajše razdalje… prejšna leta, si s 500 km na ekipo bil na petem mestu…
  tako da minimalno 500 jih mormo sklobasat skupaj… nč, gremo se pripravljat 😉

  sicer pa itak jih bo Sašo 102km nasul, ostali pa potem lahko po 50 naredimo, kar je čisto OK 😉 😀

  • potem boš naredila 30 krogov in greš z nami… sej ne ciljamo na stopničke, ampak stopničke računajo na nas 😉 😉 😉 😉

 2. Sašo,če me vzamete v ekipo,se vam z veseljem pridružim v zahvalo za nesebično oskrbo lani.Še Ečota nažicate,pa smo na konju!
  Samo žal Ečo letos ne bo zmagal 😉

  • Gre bolj za dobrodelno prireditev kot pa tekmovanje… Zaradi tega tudi ni kategorij….
   Mislim da je rezultat drugotnega pomena 🙂

 3. Želja po sodelovanju je večja, kot so moje trenutne zmožnosti…se vam kmalu priključim pri kateri od naslednjih tekaških avantur…želim vam veliko užitkov…lp Simona

 4. Trenutno nas je 17, v eni ekipi pa je do 8 članov, tako imamo odprto tudi že tretjo ekipo in nam do zapolnitve manjka še 7 članov. Se pravi, če še kdo želi teči ali hoditi v času 8 ur v soboto (vreme bo lepo) naj se čimprej zapiše! Tisti, ki ste bili lani veste, da je zabavno in družabno.

 5. Js bom spekla palačinke (s skuto, čokolado, marmelado). Mogoče še kakšne rogljičke ali žepke. Prienesla bom še mini čokoladice, musli rigel in banane. Za pit: iso star.

 6. Midva sva pobarvala za vsakega PDK tekača en jajček, spekla rolado, kupila maso za čevapčiče…
  za sladko pa gumijaste medvedke….:-)

 7. Moja Marjetka je z Leno spekla še zelo okusne nutela mufin…njamsi! Sam…a ne gremo mi laufat? K da bi se menil za obletnico valete….

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.