Cerknica-Portorož IV

Gremo še v četrto in letos morate zraven vsi, ki še niste šli ali uspešno pretekli celotne trase, pa tudi vsi tisti, ki se odpravljate v Amsterdam. Pot imamo zdaj že v mezincu, samo vreme si moramo še zrihtat ugodno, čeprav zdaj vemo, da nas tudi dež ne ustavi.

Predlog termina izvedbe je v drugi polovici avgusta oziroma kar 22.-23. 8. 2015. Do 15. 7. 2015 bi prosil informativne prijave (tekači, kolesarji in supporterji), da pravočasno rezerviram prenočišča.

Ponovno je možna tudi kombinirana kolesarsko-tekaška opcija. Se pravi se dogovorimo za pare/skupine tekačev in kolesarjev, ki bi se želeli izmenjevati dele poti (da si odpočije rit oziroma noge) in seveda vabimo čim več kolesarjev poleg. Za kolesarje pripravim tudi dodatne izlete, da vam ne bo dolgčas samo spremljanja tekačev.

Glavna trasa bo enaka lanski z narčtovano ohladitvijo (za noge) na poti, ponovno se bomo poskusili kar najbolj izogniti prometu in uporabljali pohodniške poti in stranske ceste.

Prenočišče Pri Friščevih v Rodiku bom rezerviral čim prej (15. 7. 2015), potrebujem pa vsaj okvirno število udeležencev. Torej, Katja mora popravit lanski vtis, Boštjan obljublja že tri leta, Matej bo šel letos tudi prvi dan, še Polona bo šla poleg (zdaj ko je Cerkničanka) …

Sobota (~ 60 km):

Nedelja (~ 45 km):

Prijavljeni za spanje: Alenka, Jani, Sašo, Nina, Sonja, Srečo, Katja, Polona, Pika, Jana, Matej, …

21 thoughts on “Cerknica-Portorož IV

  1. Torej, še vedno ni vem kdo vse gre. Iz Katjinega komentarja razumem, da ona zagotovo, za Polono ni nič napisala, Matej torej gre celo in ima spremstvo, Alenka mora it zaradi treninga za Amsterdam … Kako je z ostalimi, predvsem me zanima glede prenočišč, da vem rezervirat pravo število.

  2. Zamujava s prijavo, vendar imava voljo. Malo bova kolesarila in malo tekla. Vsem bralcem pdk-ja lepe dopustniške dni.

  3. Tudi jaz se pogrešam med prijavljenimi, ampak nimam še razporeda službe za avgust, ki pa bo zaradi dopustov najbrž precej natrpan…se bojim, da ne bom v tekaški uniformi…

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.