CPT 2016

Zadnjo majsko soboto lani sem Mateja popeljal na tekaško preizkušnjo po Cerkniškli planinski transverzali, ampak nama ni uspelo zaključiti celotnega kroga (zaradi nevihte sva krog zaključila v Begunjah, 4 km pred ciljem).

Zadnja majska nedelja letos je bila demokratično izbrana za ponovitev tega tekaškoplaninskega popotovanja. Temperature in vreme so več kot primerne, trasa je tako ali tako čudovita, vmes si bomo vzeli tudi čas za oglede ob poti: recimo cerkev Sv. Brikcija, pa italijanski bunker iz časa Velle Alpino, … Ocenjen čas kroga je 9 ur, da bomo lahko umirjeno uživali, ne samo gonili. Predlog za start je ob 7.00 na parkirišču kegljišča.

Vabljeni vsi, ki bi se želeli pridružiti, pa čeprav samo po kosih. Samo še za logistiko se dogovorimo (spodaj je plan poti), sporočite kje vam najbolj leži teren.

16 thoughts on “CPT 2016

  1. Letos nujno fotodokumentirati, ker če ne, mi ne bo nihče verjel, da sem tekel 9 ur tekel. Še sam ne bi. 😉

  2. No, super. Matej vsaj do Slivnice boš moral zdržat … 🙂
    Jaz bi recimo Katji predlagal, da gre prvi del na Javonik z nama z Matejem (tudi lani smo se srečali na vrhu). Jani se pa ni nič oglasil, on v bistvu ima dolžnost pogledat CPT od Laz dalje, ker lani je tam obupal …

    A start ob 7.00 je ok ali bi mogli prej, recimo 6.30?

  3. Ker ste me vsi zatajili, sem se potem odločil, da, ker je lep dan, vseeno skočim na Špičko in uspelo mi je podret še svoj rekord. Na vrhu sem bil v času 8:14 (bruto).
    Še selfie z vrha …

    Sašo Špička CPT

    • Ja, v 8:14 sem bil na Špički, nikjer nisem rekel, da je to 8 minut, pa tudi nisem povedal po kateri poti sem šel … 🙂 Ja, CPT, cel krog, bruto do Cerknice je bil malo pod 9 ur, neto cca. 8 ur. Daleč od tega, da bi bilo idealno, ampak na koncu je kar šlo.

    • Ni treba mene dohajat, se jaz z veseljem prilagodim, če le najdemo kakšno dobro idelo za avanturo – pa četudi je to samo Cerknica – Portorož ali pa če bi se letos odpravili na kakšen tekaško usmerjen dogodek v tujini (Lizbona, ….?).

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.